5800 XpressMusic Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merverdi

merverdi

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic Hafıza Kartı
Butun Konulara baktım bır turlu telefonumun hafıza kartını cıkaramadım bazıları zorlayaraak cıkarmıs bende denedım ama hala cıkaramadım hafıza kartının cıkarmanın bır yolu olmalı oyle zor cıkmamalı bılen bır arkadas varsa anlata bılırmıı acaba????? telefonun kalemı ılede denedım cıkmadı... ne yapmam lazım yardım pls:):off::off::off::off::off:

Revengeful

Emekli Yönetici
kartı ileri iticeksin o gelir...

merverdi

merverdi

Üye
    Konu Sahibi
gelmiyor denedim onu?????????

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
hafıza kartın sıkışmış olabilir...kontrol et bakalım ileriye itikmi kalmış ileriye itik kaldıysa herhangi bir cımbızz la nazik bir şekilde geriye çekmeyi dene eğer ileriye itikse gelecektir..eğer ileriye itik değilse sen it sonra aynı işlemi tekrarla bunu yapmadan önce uygulamalardan dosya yöneticisinden hafıza kartına gir seçeneklerden hafıza kartını çıkartı seç öyle yap işlemleri yoksa hafıza kartın zarar görebilir...bu arada arka kapağıda aç sıkışma yapmışsa azda olsa daha rahat cıkarırsın....

Revengeful

Emekli Yönetici
2. elmi?

merverdi

merverdi

Üye
    Konu Sahibi
sıfır cıhazım kardes

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartın sıkışmış olabilir...kontrol et bakalım ileriye itikmi kalmış ileriye itik kaldıysa herhangi bir cımbızz la nazik bir şekilde geriye çekmeyi dene eğer ileriye itikse gelecektir..eğer ileriye itik değilse sen it sonra aynı işlemi tekrarla bunu yapmadan önce uygulamalardan dosya yöneticisinden hafıza kartına gir seçeneklerden hafıza kartını çıkartı seç öyle yap işlemleri yoksa hafıza kartın zarar görebilir...bu arada arka kapağıda aç sıkışma yapmışsa azda olsa daha rahat cıkarırsın....
denemeye calısacagım umarım cıkar yaaa :S:S:S:S

cımbızla falan zarar gormezmı ben elımle bıraz zorladım elım kesıldı parmagım kanadı hafıza kartı cıkma dı yaaa

0506tayfun

Üye
beyler ben dün aldım 5800 ben de de aynı sorun var.kart orda sıkıştı kaldı zaten tel de algılamıyor kartı.ama çıkaramıyorum da.keşke çıkarmaz olsaydım :S yardım pls.+bunu telciye götürsem yapar mı ? yoksa servis felan mı ?

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt