5800 Xpressmusic Çok Acele Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhan66

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpressmusic Çok Acele Yardım !!
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır 5800 kullanıcısıyım . Son 1 ayda telefonuma birkaç mp4 formatında film yükledim . Ancak filmleri izlerken telefon en az 5 kere renkleri bozularak yeniden başlıyor ve parola sormadan açılıyor . Bir gün tamamen gitmesinden korkuyorum . Nasıl düzeltilebilir bu sorun ? Acele yardımlarınızı bekliyorum ..

anılbaran

anılbaran

Üye
Şöyle söyliyim telefonun reset atmış. Bunun film izlerken atması arkaplandaki çalışan uygulamalardan olabilir. Telefonun fazla ısınmış olabilir. Çözümü yok diyebilirim . Tavsiyem çoktandır format atmadıysan karta ve telefona format at . Sorun daha az ortaya çıkar . :oke:

orhan66

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda ısınma çok oluyor . Bu sorunu nasıl çözecebilirim peki ?

joker.lg

joker.lg

Üye
filmleri real player ile açma başka bir oynatıcı ile aç bende de oluyor takılıyor reset atıyor veya hafıza dolu bazı uygulamaları kapat diyor bende başka bir player le izledim halloldu dene derim format atmak istemezsen ısınmayı bilmem bende de oluyor ama normaldir birde ben n 97 mini kullanıyorum

hotlock

hotlock

Üye
millet 1gb lik asphalt 6 atar kasmaz .Biz daha symbianların film izleynce ısnmasnn çözümlenmesini bekliyoz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt