5800 XpressMusıc cep telefonu alıcam ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusıc cep telefonu alıcam ???
5800 XpressMusıc cep telefonu alıcam WiFi'ı hızlı mı rahat girebiliyomusunuz?
Oyunları nasıl bi de dokunmatiği kötü diolar
Lütfen cevaplayın
:heyo:

ribatz

Üye
Gayet güzel arkadaşım.Benim aldığım 4 ay oldu şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım:) Tavsiye ederim.Dokunmatiğinde ayarlarını kendine göre yaptıktan sonra harika.Kullanmasını bilmeyenler söyler onu :)

deadly105

Üye
mükemmel telefon.almanı tavsiye ederim:oke:köntürlü hatım olduğu için internet tuzlu.bende wifi kullanıyorum(ev de kablosuz modem var).o fiyata alabileceğin en iyi telefon

--------------- Ekleme ---------------

yazmayı unutmuşum.oyunlarda ivme ölçer olduğu için telefonu direksiyon gibi çevirip oyunda arabayı kontrol ediyorsun.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiği körü dediler telefonu almaktan vazgeçtim ama içime su serptiniz :D alıcam saolun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş ben sana başka bi model önereyim n79 bi 100 200 flan daha kat n79 al gayet güzel bir telefon n95ten bile güzel diyebilirim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik istediğim için n79 istemem :)

5800 de film izlemek mümkün mü?
şarjı ne kadar dayanıyor?

oguz96968

oguz96968

Üye
Film izleyebilirsin.

futbol123

futbol123

Üye
şarjı 3gün gidiyor

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Gayet güzel arkadaşım.Benim aldığım 4 ay oldu şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım:) Tavsiye ederim.Dokunmatiğinde ayarlarını kendine göre yaptıktan sonra harika.Kullanmasını bilmeyenler söyler onu :)

bende telefonu yeni aldım ama dokunmaktik açısından pek memnun diilm.Nasıl bi ayar yaptınız dokunmatiği iyileştirmek için????

letsbeqin

Üye
bende var kullanıyorum 6 aydır üstüne 50 tl daha kat x6 al daha ii derim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
x6 özellik açısından daha iyi olabilir ama ben 5800'a taktım diyebilirim telefon çok hoşuma gitti bi de WiFi olması da cabası :D

modexl48

Üye
x6 özellik açısından daha iyi olabilir ama ben 5800'a taktım diyebilirim telefon çok hoşuma gitti bi de WiFi olması da cabası :D

kardeş yardımcı olayım sana 5800 resiztif ekrana sahip yani bastırman gerikir ama x6 kapasitif ekran ufacık bir dokunmanı bile algılar ayrıca cebimde açılır o zaman diye korkma sadece parmak algılar =)
fiyat olarak 5800 şu an çok uygun beklerim diyorsan 15-20 güne x6nın fiyatı iyice iner.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
valla bekleyeceğimi sanmıyorum ama onu da bi incelerim
saol :)

ya bi de bişey sorsam acaba mavi mi kırmızı mı alsam telefonu
kullananlardan hangisi daha güzel duruyor?

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Kardeş bnce alma o telefondan bnm ark aldı hiç memnun deyil çok servise gitti dokunmatigi filan sorun var sonra yazılım filan ama sn bilirsin bn sadece uyarıyorum elektronık işi şanş işi :) memnun olanları bilmem ama bn sadece uyarıyorum.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Her telefonda sorun çıkabilir 5800 gayet güzel bir telefon eğer alıcaksan red(kırmızısını)al derim...ama biri kötü der biri iyi der telefonların hepsinde sorun çıkabilir ortya yakşlık 1 sene kllndm bir sorun çıkmadı kalbin neyden yanaysa onu al :)

The CoRRe

The CoRRe

Üye
Anıl kardes bn 6500s alıcam sn 5800 iyi diyorsunda s60 oyunları varya 6600a yüklenen onları açıyomu açıyosa alabilirimde ?

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum telefonların hepsinde sorun çıkabilir :D
oyun olarak güzel mi 5800 ?
:hmmm

godsmack06

Üye
arkadaşım çılgınalışveriş sitesinde fiyatı uygun siteye güvenebilirsin

modexl48

Üye
5800 XpressMusıc cep telefonu alıcam WiFi'ı hızlı mı rahat girebiliyomusunuz?
Oyunları nasıl bi de dokunmatiği kötü diolar
Lütfen cevaplayın
:heyo:

kardeş dokunmatik hakkında bir de şöyle bir husus var eğer afedersin ama patlıcan gibi parmakların varsa resistif daha iyi olabilir şayet kapasitifte zorlanma ihtimalin var.Şimdi bi eline bak ona göre kara ver bence.Resistif ekranda kalem olduğu için +sı var.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
parmaklarım çok ince :)
ama karar verdim 5800 alcam
şu anda ki fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt