5800 Xpress Music Son Sürüm YAZILIMI yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BBAAHHRRİİ

BBAAHHRRİİ

Üye
v 51 çıktı fakat özellikler aynı sadece menü hızlandırılmış inşallah v52 daha iyi olur:oke::evet:

malcolm x

malcolm x

Üye
arkadaşlar bugun telefonumun tuş kilidini açarken ''önerilen yazılım güncelleştirmesi var '' uyarısı geldi.telefonum 5800...en son sürümü bir kaç ay önce yüklemiştim.bu yeni mi çıktı acaba?

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
arkadaşlar bugün 5800 telefonumu pc suite ile güncellemek istedim ama v30.0.011 güncel versiyon diyor oysa 51 cıktıgını söylüyorlar.neden anlamadım bilen arkadaşlar varsa yardım etsin teşekkürler simdiden

Nillowa

Üye
walla siz siz olun güncellemeyi kendiniz yapmayın.. ben yaptım we şimdi telefonum serviste..
kendimiz yüklediğimiz yazılımlarda problem olabiliyormuş we oda bana denk geldi..
benden uyarması ;)

ßUr@k

ßUr@k

Üye
evet bende v51 yaptım süzel bi sorun yok

BBAAHHRRİİ

BBAAHHRRİİ

Üye
evet gercekten sorun yok ama tek sorun tema efeklerını actıgımız zaman secenekler de sag ust kosedekı yıldız gıbı olan icon kare içinde ve gercekten cok sınır bozucu şu an v52 ve birde müzik player güncellemesı cıktı (bilginiz olsun).........

cihan17

Üye
bende V 60 yüklü gayet güzel bir türlü bozamadıgım bi telefon.o kadar programla yükleniyorum banamısın demiyor.orjinal black 5800 expressmusic

Üst Alt