5800 Xpress Music Son Sürüm YAZILIMI yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpress Music Son Sürüm YAZILIMI yardım
5800ın yazılım olarak en güncel versiyoınunu paylaşablrmsnz ...........

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşım nokia ovi suite'i kur pc'ye telefonunu bağla program kendi öneriyo yeni versiyon güncellemesi yapılsın mı die kendi inidirip yapıyo son versiyon 31.0.101 olması gerek yüklerken dikkat et

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sonuç ne oldu?

veliyavas

veliyavas

Üye
Arkadaşlar en son v 40.0.005 var diye biliyorum onuda nokia software updater ile yüklemeniz gerekiyor yükleme sırasında bağlantı kopuyor o kopmayı kurtarmak için forum da updater programları var onlardan yükleyin derim

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
prod. code dğştrmek gerekliymiş sakat iş kalsın arkdşlr:hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
en son versiyon 40.0.005

dalman1981

dalman1981

Üye
son sürüm 50 oldu arkadaslar bilgilerinize .
de ben yeedekleme yaptıgım halde sarkılarımı bulamıyroum :)
yeni sürümde yeni özelik göremedim daha acıkcası zaman bulup kurcalayamadım

71ergun

Üye
Arkadaşlar 23.04.2010 tarihi itibariyle son sürüm 50.0.005 tir.Bu sürümde 1- Video çekimindeki ufak tefek takılmalar giderimiş 2-telefon menü kullanımı hızlandırılmış 3-müzik çalar programının ilk sayfası ekranı komple kaplamış 4-Ev ekranında ufak tefek yenilikler yapılmış 5-telefon ayarı adında küçük bir program atılmış 6-En güzel tarafı da knetik scrolling telefonun her bölümünde etkili hale getirilmiş. Yapmanız gereken *#0000# yapıp çıkan sayfada güncellemeleri kontrol et butonuna tıklamak zaten ondan sonra arkası gelir yalnız buraya dikkat!!!! :Telefon güncellemeyi indirirken kutu tam dolmadan bağlantıyı kesiyor,telefon güncellemeyi indirirken başka şeylerle meşgul olmayın çünki bağlantı kesildi derse bu önemsizdir siz devamı tıklayın kutu kaldığı yerden devam edip güncellemeyi indiriyor,son adımda telefon güncellensinmi diye bir yazı çıkıyo tamama basın bu kadar.(Not:Wlan bağlantısıyla yapın) Saygılarımla.....

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
iyide bu renkden renge değişiyormu siyah kırmızı mesela siyahlar yüklüormuş kırmızılar bulamıyormuş bu nasıl bir çelişkidir yaa...

71ergun

Üye
:hmmm

Astringent

Üye
bugün pcden v 50.0.005 i yüklemek istedim yüklerken hata verdi telefon hala acılmıyor acma tusuna basınca sürekli titriyor telefon.ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını çıkar öyle dene..

Astringent

Üye
denedim olmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman bir teknik serviste yazılım attıracaksın..

Astringent

Üye
kesin çözümü o mu ? telefon hiç açılmıyor çünkü?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun ortasındaki yeşil ve kırmızı yandaki kamera tuşuna aynı anda bas,basılı tutarak açma-kapama düğmesine bas..böyle yaparak açmayı dene..

Astringent

Üye
onuda denedim olmuyor telefon sürekli titriyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman yazılım attıracaksın..

Astringent

Üye
tmm saolasın...

ayran63

ayran63

Üye
Slm kardeş en son yazılım 50.0.005 süper bi şey ya tavsiye ederim

Üst Alt