5800 Xpress Music Kulaklıkta Düşük Ses Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pete1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpress Music Kulaklıkta Düşük Ses Problemi
Selam arkadaşlar.Nokia 5800 telefonum var.Kulaklıkla müzik dinlerken sesi çok az geliyordu.Yeni bir kulaklık aldım.Modeli Philips SHS 4700.Bu kulaklıklada neredeyse aynı verimi aldım.Philips kulaklığı bilgisayara taktığımda telefonla arasında inanılmaz ses farkı vardı.Kısacası 5800'ın kulaklık sesini arttırmanın herhangi bir yolu yokmu ?

crımınal

Üye
arkadaşım bence bunu nokia düşünerek yapmış sen yolda yürürken çok sesli müzik dinlersen çevreni duyamazsın allah korusun karşıdan karşıya geçerken araba bile çarpabilir bide karşılaştırdığın şeye bak biligisayar vs 5800 bilgisayarın sesi daha güçlü olur tabiki kardeşim :haha:

bygezgin34

Üye
eğer illede ben fazla ses istiorum diosan ara aparatı çıkar yada yan sanayi kulaklık kullan ses kaliteli değil ama kulaklarının zarını patlatacak derecede ses çıkıo bu sorunada ben bu şekilde çözüm bulurum bakırom buradakiler hp basit cevaplara kaçıolar.... arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

he bu arada mp4 deilde mp3 lere yönel bi tavsiyemde bu nokia müzik kalitesini yapamıo.... kamera kaliteside çok kötü meselaa hımm 5800 da çektiğin fotoları tam eran bakamıosun yakınlaştırman gerekio...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt