5800 xpresmusic tv bağlantısı hakkında!!!

Sponsorlu Bağlantılar

RealMorphine

RealMorphine

Üye
Arkadaşım onu Harici olarak alacaksın dışardan telefonuna qöre

uk87

Üye
abi telefondaki film leri nie televizyonda izliyon at dvd ye izle telefondaki filmler biyere giderken veya tv olmayan biyerde izlemek için yapılmış bişi :birak::sahan2:sen nie sağ elinle sol kulağını tutmak istiyosunki:d: hadi bak bu arkadaşın dediği 3g görüşmeni yap wepcam gibi dimi :kop:
Katılmıyorum bu düşünceye. Tv çıkışı sağlayan telefonlar nimettir, Diyelim yurt vs yerlerde yada bekar evi gibi yerlerde kalıyorsunuz o zaman maddiyat çok ama çok önemlidir öyele bir duruma geliniyor ki bazen tv var ama dvd alacak para olmuyor . o zamanda teldeki filmleri tv den izlemek zorunda kalabiliyorsunuz. Diyelim ki pc alacak maddiyatınız yok yada kaldığınız yerin gireni çıkanı belli değil ve işe okula gittiğiniz her yere laptop taşımak istemiyosunuz ama internetten uzak kalmakta istemiyosunuz işte o zaman devreye kaldığınız yerdeki alacağınız 2. el eski tüplü bir tv girebiliyor. Ve malum gsm operatörünün 7 liraya alık 1000 mb 3g hızında sonrası 96 kbps saniye sınırsız tarifesi yada günlük sınırsız 50 krşluk tarifesini alıyor telefonu pc ye bağlıyor ve nette sörfe başlıyorsunuz. İşte o zaman anlıyorsunuz ki tv ye görüntü aktarımı bir niğmet, nette sörf için pc almaktan,film izlemek için dvd almaktan ve daha birçok şeyden bu özellikler sayesinde tasarruf ediyosunuz. Maddi sorun yaşayanlara şiddetle O internet tarifesini tv bağlantısı ile birlikte kullanmalaırnı öneririm... işte kardeş o yüzden böyle imkanlar cebinizdeyse bazen ekstraları eleyip elinizdeki imkanları sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. Anlatmak istediğimi anlamışsındır birnevi tv sayesinde teli pc olmayanlar pc gibi kullanarak temel ihtiyaçlarını görüyor. (tüplü eski tv ler için soket yerine takılan aparatlarla teli bağlayabilirsiniz )

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
C6 da destekliyomu ?

SilentOne

SilentOne

Üye
desteklemesi lazım

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadaşlar aldım denedim gerçekten güzel tavsiye ederim görüntü resim tümünü tam ekran olarak yansıtıyor.3g ile görüntülü görüşmede sadece karşıdaki kişiyi tam ekran tv den görebiliyorsunuz:)
arkadasım bende bagladım tv ye fakat ekran sabit yerinde durmuyo.nasıl diyeceksin.sürekli dalgalanıyo tam net bi görüntü gelmiyo.ses de cızırtı var.jackları oynadım saga sola büktüm falan yine değişen bişey olmadı.neden oldugu konusunda bi fikri olan var mı.başka bişeymi denemeliyim acaba.

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede tv kablosu var ole evden biyer den çıktı ne hikmetse bn onun okdar yıldır tel için tv kablosu olduğunu bilmiyodum neyse jaki telefona tam otuturduqumda goruntu gelmiyor biraz yukarı kaldrınca geliyor ama sanki 256k renk kalitesinde geliyor telefonu baqladıqım televizyon samsung 3d led 106 ekran yardım edin yoksa gidip orj. tv kablosu alıcam

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Benimkinde o bile yok.

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar 5230 Destekliyormu=?

serdar247

Üye
bende C5-03 var,desteklemiyor galiba.bunun için program var mı?

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadaşlar gittigidiyor.com bulabilirsiniz 9.90 başlıyor
arkadasım ben aldım gittigidiyordan bu kabloyu 9.90 a.ama elektronikçiden 2.5 liraya aldıgım kablodakiyle aynı şey bunda da başıma geldi.görüntü yok.dalgalı siyah bişeyler cıkıyo.bunun illede orjinal kablosumu olacak ben anlamadım gitti.kime gittiysem kimse bi çözüm bulamadı bu işe.ne telefoncular alıyo ne de elektronikçiler.bilen birileri varsa yardımcı olsun lütfen

ediz96

ediz96

Üye
bende gittim aldım turkcell bayiden 5800 tv kablo diye
kutusunda for ipod yazan beyaz kablo verdiler tv ye taktım siyah beyaz ekran birbirine karışıkhiç birşey anlaşılmıyor yardım acil

celatx

celatx

Üye
c5-03 ün varmı bu özelliği bazı sitelrde yazıyor tv çıkışı diye ve 5800 kablosu uyarmı buna

ediz96

ediz96

Üye
uyar uyar jack leri aynı hepsinin

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
kardeş bu kablonun fiyatı ne kadar yazabilirmisin???
bende düşünüyorum fiyatı makulse bende alacam.

arkadaşım bu kablodan 2 tane aldım birini elektronikçiden 2.5 liraya digerini gittigidiyordan 9.90 a.ama ikiside görüntü vermedi.ankaraya abimlere gitmiştim.ankaralılar bilir GİMSA avm var.ordaki elektronik bölümünden 1.75 tl ye aldım.bide bunu deneyim dedim.ne hikmettir ki oldu.telefoncular 60 liraya orjinalini alacaksın demişti.orj baskası olmaz dediler.1 lira 75 kuruşa hallettik:)3. kabloda tutturdum anlıyacanız:)))

<zxc

<zxc

Üye
ben 5800 c6 cfw kullanıyom pcye takıyorm 5800 diyo n97 resmi geliyo :D tv takıyom kulaklık sanıyo yardım bendeki kabloı 5 uclu ama

sametozbkr55

Üye
bende orjinal var aynı sorun bendede var gidip geliyo dalgalanıyo

Üst Alt