5800 xpresmusic tv bağlantısı hakkında!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zamazingo66

zamazingo66

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpresmusic tv bağlantısı hakkında!!!
arkadaşlar 2 gün önce 5800 telefonuma kavuştum gerçekten harika bi makina s60 sisteminde daha yeniyim ama sizlerin sayesinde epey bişey öğreneceğime inanıyorum.nette araştırma yaparken 5800ın tvye bağlandığını gördüm ama kutunun içinde böyle bi kablo çıkmadı sanırım harici alacağız bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim...

gilgames33

Üye
evet arkadaşım ben de dün aldım ama kutunun içinden tv kaplosu çıkmadı ben de netten farkettim bu özelliği çok iyi yararlanmak lazım gerçekten muhteşem bir telefon derinlemesine inmek lazım bu özelliklerde sınıfının en ucuzu diyebiliriz güzel günlerde kullanmak dileğiyle

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar önce kutunun içinde ya da dışında tv out özelliği olduğu yazıp yazmıyor mu ona bir bakın..eğer o özellik varsa N82-N81-N95N96 ya uygun olan tv out kablosu bulup kullanabilirsiniz..çünkü bunların hepsinin jak çıkışı aynı..

oxydm

Üye
arkadaşlar aldım denedim gerçekten güzel tavsiye ederim görüntü resim tümünü tam ekran olarak yansıtıyor.3g ile görüntülü görüşmede sadece karşıdaki kişiyi tam ekran tv den görebiliyorsunuz:)

emircan95

Üye
ben teli aldığımda içinde vardı

Sehzade

Üye
galiba bunlar parti parti geliyor ben teknosaya sordum bunu dediler ilk partide tv baglantısı ve telefon kılıfı vardı ama 2 partilerde bunlar yok..

Perfect!

Üye
kobloyu nerden bulabiliriz

Perfect!

Üye
saol

notdream

notdream

Üye
Tv kablosunu ve kılıfını yanında alan birinci parti müşterileri telefonlarından az çekmediler zamanında :) Sorunlu arızalı bir partiydi maalesef.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tv kablosunu ve kılıfını yanında alan birinci parti müşterileri telefonlarından az çekmediler zamanında :) Sorunlu arızalı bir partiydi maalesef.
bende ilk parti ürünü kullandım ama pek bir sorun yaşamadım..o telefonu kullanmaya bağlı..

ahmettasci

Üye
kardeş ben de aldım sıfır kutuda yok tu dedigin gibi harici alacaksın tv kablosunu al resim müzik film her şeye tv de bak eglen ben de harici aldım tavsiye ederim güle güle kullan

leonom

Üye
kardeş bu kablonun fiyatı ne kadar yazabilirmisin???
bende düşünüyorum fiyatı makulse bende alacam.

iso78

Üye
arkadaşlar bende var ama tv ye nasıl bağlanıyor bağladıktan sonra ne yapmam gerekiyo bağlantıyı kurabilmem için

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar gittigidiyor.com bulabilirsiniz 9.90 başlıyor

Pulstar

Üye
Bir kablo aldım bizim dükkandan. Sarı, kırmızı ve beyaz renkte 3 girişi var. Telefona giren jakta 3,5 mm. Her şey tamam yani. Bağlantıda bir problem yok. Fakat görüntü alamadım.

gittigidiyor'da ki o 10 TL'liklere de güvenemez oldum böyle olunca.

Televizyon 32LG3000 LCD TV.

Bağladığım girişler de şu fotoğraftakiler:

mumi_abi

mumi_abi

Üye
ben aldığımda vardı . arkadaşların dediği gibi tv e bağlayınca süper oluyo filimleri tel e atıp televizyondan izliyon harika bi şe

idris_35

idris_35

Üye
Süperr bişey bu ya

dzynn

dzynn

Üye
ya arkadaşlar bunun için illa nokianın o kendi kablosu mu lazım normal bi tv çıkışı kablosu (sarı kırmızı beyaz renkli) yla olmaz mı :S

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ben aldığımda vardı . arkadaşların dediği gibi tv e bağlayınca süper oluyo filimleri tel e atıp televizyondan izliyon harika bi şe

abi telefondaki film leri nie televizyonda izliyon at dvd ye izle telefondaki filmler biyere giderken veya tv olmayan biyerde izlemek için yapılmış bişi :birak::sahan2:sen nie sağ elinle sol kulağını tutmak istiyosunki:d: hadi bak bu arkadaşın dediği 3g görüşmeni yap wepcam gibi dimi :kop:

Not: bu telefondaki görüntüyü bilgisayara aktarmak nasıl oluyo gençler forumda yardım etmek için arkadaşlara birkaç ayar göstercem o yüzden lazım programın adını bilen arkadaş varmı warsa yardım pls:züü:

Üst Alt