5800 xpm C: telefon hafızası doluyor !!! Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

fast_kid

fast_kid

Üye
    Konu Sahibi
5800 xpm C: telefon hafızası doluyor !!! Yardım !!!
Arkadaşlar telefon 7 gün önce aldım günçelledim, uygulama v.b yükledim ama hiçbirini c: yüklemedim ama C: nin hafızası azalıyor bugün baktım 2mb kalmış ve hafıza dolu diyor telefon hafızasında bilgisine baktığımda :
sis uyğulamaları 23mb
Diğer dosyalar 61 mb
diğer klasörüne girdigimde veri yok diyor. Bi yardım edin neyi silmem gerekiyor.
Yardım eden ve ilgilenen kişilere Teşekkürler...

Diger telefonlarda hiç soru yaşamadım...

burada biraz bahsedilmiş:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-telefon-hafizasi-yardim-293687.html

Perfect!

Üye
diğer dosyalar dediği jar uygulamalarda olabilir orada yazmayan herşey diğere girer.

fast_kid

fast_kid

Üye
    Konu Sahibi
jar olarak sadece norton antivirüsü yükledim onuda hafıza katına kurdum...
güncellemeden sonra 40 mb boştu şimdi 2mb kaldı uygulamaların hepsini hafıza kartına kurdum sadece bir tema ve kendi uygulamaları var ...

laveled

laveled

Üye
bendede wardı aynı sorun bi hafta önce format attm şimdi dier uygulamalar 31mb

fast_kid

fast_kid

Üye
    Konu Sahibi
soft mu atın hard mı bide neler siliniyor..

Perfect!

Üye
bende diğer dosyalar 17 mb siz nası bu kadar doldurdunuz anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

eğer v40 ı yüklemediysen onu yükle sonra bi hard format at tabi rehberi yedekle yada ne gerekiyorsa pc suite de soruyor hangileri yedeklensin diye ordan ayarlarsın

skelk1510

Üye
5800 xm tel kullanıcıları telefon hafızası dolanlar, telefonun internetini devamlı kullanıyorsanız menü - internet - web - seçenekler - gizlilik verilerini sil - tümü hafızanız eski halıne geliyor

• Beğen
Tepkiler: Fatih5588 ve hasankoylu
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Lifeblog u etkisiz hala getir veya xplore ile c/data/lifeblog/database orada iki dosya var hafıza az dediği zaman orayı kontrol et ne kadar hafıza kullandığını görebilirsin ve dosyayı silebilirsin.

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 xm tel kullanıcıları telefon hafızası dolanlar, telefonun internetini devamlı kullanıyorsanız menü - internet - web - seçenekler - gizlilik verilerini sil - tümü hafızanız eski halıne geliyor
saol dostum

gazel_3333

Üye
çok teşekkürler:d

barxxx

Üye
teşekkürler

sier

Üye

sagol dostum ise yariyor:oke:

ReaqL

ReaqL

Üye
v51 yuKlu bende telim 5800 telefon hafızası 79 mb. 9 tane oyun 17 tanede program yukLu=)

harunbagatur

harunbagatur

Üye
saol ortak

elagozlufufu

Üye
evet benndede aynı sorun var gızlılık verılerını sıldım fakat hala dolu sadecfe 4 mb fark ettı

SilentOne

SilentOne

Üye
Lifeblog u etkisiz hala getir veya xplore ile c/data/lifeblog/database orada iki dosya var hafıza az dediği zaman orayı kontrol et ne kadar hafıza kullandığını görebilirsin ve dosyayı silebilirsin.

bu arada 5800 lifeblog varmı yha???

asmcelik

Üye
Benım yaptıgım ugulamayı herkese öneririm öncelikle pc suite ile yedegını alıyorum tel sonra
*#7370# guvenlık parolası 12345 onemlı uyarı teelefon hafızanız ılk alındıgı gıbı olur sonrasında tabı tekrardan ayarlarınız gerekıyor bunun dısında onerınız veya tavsıyenız varsa benı gercekten buyuk dertten kurtarırsınız cunku ben bunu ayda bır yapmak zorunda kalıyorum:hmmm

hasankoylu

Üye

Telefonum hayata döndü sonunda sağol.

Symbianist

Symbianist

Üye
xclear kullan farkı farket

serhan1971

Üye

çözüm bu arkadaşlar , teşekkürler

Üst Alt