telefon hafızası kendiliğinden doluyor

Sponsorlu Bağlantılar

saltman

saltman

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızası kendiliğinden doluyor
iyi forumlar. n8 belle telefonumun telefon hafızası kendiliğinden doluyor
format attım
mobile cleaner kullandım
telefonu güncelledim
hiçbir uygulama yüklemedim telefon hafızasına
önerilerinizi bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nekadar boş hafızan varki.ve nezaman format attın.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
ram dan kaynaklanıyordur bence kardeşim. Arka planda çalışan uygulamaları sürekli kapatmaya özen göster

realplayer2

realplayer2

Üye
her mesaj geldiğinde sürekli doluyor evet maximum 2mb kadar ama cihazı kapatıp açınca o hafıza geri açılıyor sorun yok yani

technologymania

Üye
emailler tel hafiza kaydoluyor gelen giden kutusu taslak hepsi.temizlemeni oneririm

saltman

saltman

Üye
    Konu Sahibi
telefona komple format attım ve hiçbirşey yüklemedim sadece whatsapp ve kendi tarayıcıdan facebook kullanıyorum format attığımda 250 mb dan 75 mb boşver görünüyordu şimdi 25 mb a düştü hiçbişey yüklemedim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya tarayıcı önbelleği e hafıza modunu orjinale ekleyip flaşla ya da bu mod uygulanan cfwlerden birini yükle.

Tarayıcı geçmişi vs şeyler tel hafızasını doldurur.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
end cleaner en ama en sağlıklısı bende açık uyglama olark tek always on var başkada yok

• Beğen
Tepkiler: ayran3883

aLLanToyiS

Üye
n8 kullanmadığım için tam bilemicem ama şunları deneyebilirsin istersen.

tarayıcı, facebook'taki resimleri önbelleğe atıyor olabilir.
Web>ayarlar>gizlilik>gizlilik verilerini sil>tümü
Ayrıca opera mini kullanmanı tavsiye ederim. Kota sorunu yaşamassın, hem hızdan hem de hafızadan kazanç sağlarsın.

Microsoft apps'ı kullanmıyorsan sil. 45mb + 15mb(yan programlar) 60mb ordan gelebilir. Kullanıyorsan silme.
ayarlar>yüklemeler>yüklü uygulamalar

çektiğin resimler, videolar C'ye depolanıyor olabilir. Kamera ayarlarından ona da bir bak.

Üst Alt