5800 XM - Vodafone Mobil TV Görüntü Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vots

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM - Vodafone Mobil TV Görüntü Sorunu.
5800 XM telefonumdan Vodafone Mobil TV'ye girdiğimde, yaklaşık 10 gün öncesine kadar hiçbir sorun yaşamıyordum. Uydu görüntüsü ile aynı kalitede, donmadan ve sorunsuz izleyebiliyordum. Son 10 gündür izlerken donmalar başladı ve görüntü asla netleşmiyor.

Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayıp sorunu ilettiğimde 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi ama sorunu çözemediklerini, araştırdıklarını bildirdiler. 3,5G bağlantı en üst seviyedeyken Vodafone Live ile bağlandığımda aşırı bir donma oluyor. Bir süre sonra yaklaşık 10 saniye boyunca eski kalitesine yakın bir görüntü alabiliyorum ama ardından tekrar donmalar başlıyor.

Bunun çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek birileri var mı?

• Beğen
Tepkiler: aydın 05 ve sener85

vots

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olacak biri?

ilo53

ilo53

Üye
vıdeo programının ayarları ıle oynamıs ısen goruntu bozulabılır

punisher123

punisher123

Üye
mobil tvyi bende kullanıyorum video ilk açıldığında bozuk,sonradan netleşiyor ancak şebeke sinyalinin tam olması gerekiyor çok net olması için,neden bilmiyorum ama sinyal seviyenizin olmasına özen gösterin.

wadegame

wadegame

Üye
kardes bendede aynı sorun var nokia n73 kullanırken super bır goruntu vardı ama 5800 boyle net goruntu vermıyor donuyor goruntu bulanık

5800 cı

5800 cı

Üye
o sorun değil normal birşey ben 1 senedir kullanıyorum ilk 1 dk donuyo sonradan düzeliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt