vots
Üye
5800 XM - Vodafone Mobil TV Görüntü Sorunu.
5800 XM telefonumdan Vodafone Mobil TV'ye girdiğimde, yaklaşık 10 gün öncesine kadar hiçbir sorun yaşamıyordum. Uydu görüntüsü ile aynı kalitede, donmadan ve sorunsuz izleyebiliyordum. Son 10 gündür izlerken donmalar başladı ve görüntü asla netleşmiyor.
Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayıp sorunu ilettiğimde 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi ama sorunu çözemediklerini, araştırdıklarını bildirdiler. 3,5G bağlantı en üst seviyedeyken Vodafone Live ile bağlandığımda aşırı bir donma oluyor. Bir süre sonra yaklaşık 10 saniye boyunca eski kalitesine yakın bir görüntü alabiliyorum ama ardından tekrar donmalar başlıyor.
Bunun çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek birileri var mı?
Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayıp sorunu ilettiğimde 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi ama sorunu çözemediklerini, araştırdıklarını bildirdiler. 3,5G bağlantı en üst seviyedeyken Vodafone Live ile bağlandığımda aşırı bir donma oluyor. Bir süre sonra yaklaşık 10 saniye boyunca eski kalitesine yakın bir görüntü alabiliyorum ama ardından tekrar donmalar başlıyor.
Bunun çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek birileri var mı?