Vodafone mobil tv rezilliği (s2 modelini desteklemiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfx_25

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mobil tv rezilliği (s2 modelini desteklemiyor)
Arkadaşlar i9100G Samsung galaxy s2 telefonum var ve 10 defa aramama rağmen baştan savdılar telefonumun sorunu şu;

Mobil tv sayfasına girince desteklemiyor diyor ama desteklenen modeller linkine tıkladığım cihazım o kısımda var i9100G ve 2-3 gün boyunca izledim bu cihazda şimdi izleyemiyorum..

Müşteri hizmetlerinin dedikleri
-yeterli bakiyeniz yoktur yani paket alsakta cihazımızda tl olması lazımmış.?
-telefonunuz desteklemiyor sayfada desteklediği yazdığı halde.
-programı kurun kaldırın.
-cihazınız için ayarlar yok.
-s3 destekliyor s2 desteklemiyor.

Aklıma gelenler bunlar. koskoca vodafone telefon ayar sitesinde yeni çıkan telefonlar yok. s3de dahil.

Aynı zamanda google play üzerinden mobil tv uygulaması indirildi sonuç yok. kanal değişiyor görüntü yok siyah ekran. 3G Data transferide olmuyor.

SONUÇ PARAMIZLA REZİL OLDUK.

betülmmm

betülmmm

Üye
adamamım sen yapamamışsın bide rezillik deme

- - - Eklendi - - -

önce real playerin ayarını yap sonra konuş

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunların senin telefonuna girip ayar yaptığı hizmet vardı onu sorsan?

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
nokıa olsaydı realplayer ayarlarını soylerdım ama samsung oldugu ıcın bu cıhazlarda realplayer yok ama şöylede yapabılırız mobıl tv lınkıne tıkladıgında sana 1 uyarı gelecek akıs ayarlarını sec dıye sende VODAFONE INTERNETI sec baglanır ve kanalları ızlersın eger sende VODAFONE INTERNET ayarı yok dersen *3636# yaz arama yap ekrana cıkan seceneklerden cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın

gfx_25

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sormadan arraklama yapmayın. ben bilgi işlemciyim neyin ne olduğunu konusunda bilgim var ayrıca dedikleride şu android cihazlar ayarları otomatik alıyor ve self servis üzerinde s2 s3 gibi modellerin ayarları yok. manuel ayar denedim olmadı. yani yapacak birşey yok. en son samsung servisine yönlendirdiler. ordanda dediler telefon i9100g yeni model olduğu için şebekede farklı gözüküyor olabilir. vodafone arıza kaydı aldılar sanırsam işallah düzelir.

15097

15097

Üye
G modelini almayacaktın :( :ah

15097

15097

Üye
niye üretimi durmuş i9100'mü alayım? i9100g üretiliyor türkiyeyede gelecek.
Yada sen bilirsin.İyiki de almışsın.Güle güle kullan.Sonra mobil tv izleyemiyorum falan gibi konular görürsek yardımcı oluruz :) :bye2:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
nokıa olsaydı realplayer ayarlarını soylerdım ama samsung oldugu ıcın bu cıhazlarda realplayer yok ama şöylede yapabılırız mobıl tv lınkıne tıkladıgında sana 1 uyarı gelecek akıs ayarlarını sec dıye sende VODAFONE INTERNETI sec baglanır ve kanalları ızlersın eger sende VODAFONE INTERNET ayarı yok dersen *3636# yaz arama yap ekrana cıkan seceneklerden cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın
düzeltme:real player android'tede var.

yakup_281

yakup_281

Üye
yaw nokiada real playerdan başka adam gibi player olmadığı için hemen atmışsınız aga sen mobilş tvye kaydolduysan vodafone live ayarını al aktifleştir gir live.vodafone a mobil t sayfasına tıkla izle
mobil tvinin android programı yoktu çıkmış mı?

gfx_25

Üye
    Konu Sahibi
realplayerle yapmaya çalıştım başaramadım. linkleri açmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt