5800 XM v51 ne getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM v51 ne getiriyor
Arkadaşlar buraya 5800 XM için yeni çıkan v51 gözle görülür neler sağladığını yükleyenler yazarsa yüklemeyen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

İlk ben yazayım;

1. Menülerde biraz hızlanma
2. Uygulama yükleme ve kaldırmada biraz hızlanma
3. Tema efektleri açıkken seçenekler menüsündeki açık uygulamalar ikonunun beyaz kare içinde olması. (bug/hata)

Benim bulabildiğim bu kadar sizde birşeyler eklerseniz iyi olur.:oke:

:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

• Beğen
Tepkiler: gizzli

simaros

simaros

Üye
ya birşey soracam eylül başında v60 çıkacak diyorlardı o bu v51 mi

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
Hayır o yine çıkacak.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Ben hızdan başka bi + sını görmedim.

ama v50den 51'e yükseLmek için geçerLi bi sebep

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fark ettim cihaz artık daha sık reset atıyor.

you're

you're

Üye
kilisl kardeş ne gereksiz bi knu açmışsın yha

Davulbaz

Davulbaz

Üye
o reseti bizim yerimize yapıyor:ehe

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
bataryada iyileşme göze çarpıyor

qpel

Üye
bende uyduya bağlanmada uydu bulmada biraz hızlandı gibime geliyor ama menüler bende zaten v50de de hızlıydı bi hızlanma göremedim menülerde bunun dışında ovimapste bi bozukluk mu nedir daha harita yükleyemedim v 50 de yüklemiştim şarj konusunda da bi farklılık göremedim öyle göze çarpan bi geliştirme yok

esperante

esperante

Üye
Bir de dezavantajı var, bu sürüme geçmeden önce hafıza kartındaki "cities" klasorunuzu yedeklemezseniz, bulunduğunuz bölge haritası açılmayabilir. Yazılım yükseltme hafıza kartını nasıl etkiler demeyin, etkiledi ki bundan önce kullandığım Çorlu haritası şu an telefonumda yok.

Dtn

Üye
Kinetic scrolling iyileşmiş

ysnclk88

Üye
açıkcası ben ben telefondaki hızlanmayı hard formata bağlıorum sonuçta tertemiz yapıo telefon hafızasını doğal olarak bi rahatlama oluyo tekrardan programları kurdunmu değişen bişi gözüme çarpmadı aynı hiç bişi değişmedi

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
açıkcası ben ben telefondaki hızlanmayı hard formata bağlıorum sonuçta tertemiz yapıo telefon hafızasını doğal olarak bi rahatlama oluyo tekrardan programları kurdunmu değişen bişi gözüme çarpmadı aynı hiç bişi değişmedi

ne aLaka v50 de de hard format atıodun öncekiLerde de :d:

nekrogzd

Üye
arkadaşlar bende v51 yükledim telefonum hızlandı memnunum fakat telefonu pc ye bağladığm zaman pc suite dışında açılan pencerde hafıza kartı ve tel hafızası tam dolu şeklinde gösteriyor ve içine dosya atamıyorum neden olabilir ne yapmam lazım?

Barbo2

Barbo2

Üye
seste azda olsa artış var benim telde speakerda mp3 dinlerken farkı anında belli oldu bazı tellerde seste değişti genelde kimse bu konuyu söylemiyo kulaklık sesinde de artış var

deadlydesire

deadlydesire

Üye
nokia 5800 v51.2.007 released diyor ama yazılım bulunmuyor bi fikri olan varmı?

kilisli822

kilisli822

Üye
    Konu Sahibi
v51.2.007 - v51 in yeni sürümü yakında tüm cihazlara çıkacaktır.

kartal158

kartal158

Üye
bende sivastayım sivas ayrıntılı oldu işime yaradı

ysnclk88

Üye
berkan kardeşim sölemek istediğim şey şu v50 deki hızla v 51 deki hız arasında öle gözle görülür bi artış yaşamadım ben değişiklik olarak pek bi şey yok telefona format atınca telefon rahatlıo ben buna bağladım gerisi sana kalmış sonuçta telefon hafızasındaki herşeyi siliosun az birazda hak wer

JayJayyy

Üye
web oldukça hızlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt