5800 xm v40 kolay güncelleme sakın kaçırma çok kolay üzülürsün sonra forumda ilk

Sponsorlu Bağlantılar

KOLAY OLDUMU

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler versiyonu sizin sayenizde versiyonu yükselttim.Fakat telefonda hiçbir değişiklik olmadı :)

telefona hard format atmanız lazım telefonun özelliklerini görebilmel için
hard format nasıl yapılır diyorsanız telefon kapalı iken yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve açma tuşuna basılı tutunuz ekran açılana kadar nokia yazısı gidene kadar basılı kalsın parmaklarınız bu tuşa hard format gerçekleştikten sonra bütün özelliklerini kullanabilirsiniz

resmigenc

resmigenc

Üye
bunu yaptım ama benim nokia güncelleme programında bi sorun var hata veriyo program açılırken

sarikayatr

Üye
çok teşekkürler birader.. Anlaşılır ve sade... Emeğine sağlık.

ramazan-ak

Üye
kardeş bu kod:0587676
5800 red in mi kodu ben tam anlamadım şimdi yaparım başka yüklenr olmaz 0559083 bu kodu denedin ama v31 miş bu kod da kardeş nasıl yapcaz bu işi bi el atsan

--------------- Ekleme ---------------

baba ya bakacak kimse yokmu ya valla bekliyorum inş biri cevap verir

mustafa

mustafa

Üye
euro2 Red (0559066)

ramazan-ak

Üye
kardeş doğru dimi bu kod yanlış olursa şimdi bide onunla uğraşmayım yanlış anlama çok şey geldi başımada kadeş

dili türkçe oluyor dimi kardeş bu arada sağolasın çok teşekkür ettim allah razı olsun

arkadaşım kusura bakma senide rahatsız ettim ama bi el atsan bu turkey red kodu dimi yani güncelleştürme yapınca v40 birde türkçe olacak dimi şimdden sağolasın allah razı olsun

emirkan25

emirkan25

Üye
anlatımın için teşekkür ederim emegine saglık allah razı olsun sizlerden

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ya arkadaslar peki v40 olan sürüme yeniden v40 yazılımı yükleyebilirmiyiz zaten güncel sürüm demeden yeniden sürüm yüklemek istiyorum yapılabilirmi ?

ofts

Üye
Arkadaslar telefonu2 el aldım nokia 5800 xpresmusic bende harita sorunsuz calisiyor ama mesela bi yere tiklayip navigasyon yap deyince sür diyorum rotayi ciziyor ama sonra cevrimici magazaya baglanti gerek diyo hayır deyince navigasyondan cıkıyo ayrıca sürme sonu diye tarih var 01-04-2009 diye harita programındanmı kaynaklanıyo acaba burdaki programı kullansam olrmu yoksa baska bi yolu varmı
---------------------Ekleme------------------------

---------------------Ekleme------------------------

Evilblood

Evilblood

Üye
ya bu benim tel kendiliğinden V40 tı ben şimdi V51e yükseltmek istiyorum ama senin dediğin uptader da zaten en son sürüm mevcut yazıyor ben V51 için hangi product code yazmalıyım lütfen yardım :(

srkn31

Üye
benimki v52.0.007 sizce iyimi? bide telefona flash player ı nasıl yukleyecegm ltfen yardmcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt