5800 XM v31 - v40 yazılımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nadir

Emekli Yönetici
evet Emreciğim kullanmayı öğrendikçe daha çok seveceksin onu..

abi ben bugün güncelledim iki sıkıntım var şebekeyi her zaman görmüyor birkaç sefer reset atmak zorunda kalıyorumtam ekran klavye bunu yazarken gelmiyor birde ev ekranı kısayoluna alınca rehber dahil ilk ekrandaki kısayollar açılmıyor yardımcı olan olursa sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format atın..

abi nasıl atıcam maalesef bilmiyorum aratmak da telden zor oluyor

Nadir

Emekli Yönetici
menünün ortasındaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna kapalıyken aynı anda basacaksın,açma-kapama tuşuna basacaksın sana yer,tarih saat sorarsa olmuştur..

telefonu kullanmayı bilemeyende hata çok o kadarını söyliyeyim

nadir abi sağolasın akşam yaptım dediğini düzeldi telefon birşey daha soracağım abi ben netteyken bağlantı devam ediyor gözüküyorken birden bire tarayıcı kapanıyordu ona nasıl çözüm bulabiliriz? Yardımını bekliyorum abi

cmlkrc

Üye
v40 yükleyin arkadaslar gayet güzel bence

ayarlar bağlantı yönetim ayarları adımlarını izle 2 seçeneğe gir sınırsız yap

bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım

Konu Sahibi
bilmiyorum sizde öle bı sorun warmı ama benım telefonum versıon 31 e göre cok yavasladı menulerde gecıs yaparken filan hard formatta attım ama nıye böle yaptı anlam weremedım

V40 güncellemesi yaptın mı? Yaptıktan sonra hard format at belki düzelir kardeşim.Benim de v31 ama bir yavaşlama söz konusu değil.Hafta sonu güncelleme yapmaya çalışacağım.

arkadaşım güncellemden sonra hardformat at yararını göreceksin bide telefon hafızasına deyilde hafıza kartına yükle uygulamaları vb.. ihtiyaçlarını : )

hftzb

Üye

bir sey sorcam ben v 40 yukledım nss ile basrıyla gerceklestı felandedı kapanıp acıldı tel sonra baktım ıcbır sey deısıklık yk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...