5800 Xm Telefonumun Kırmızı Tuşu Basmıyor..???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar neden olabilir bi ara başka bi cfw kullanmıştım kırmızı tuş çalışmamıştı cfwden kaynaklanıyor sandım orjinali kurdum düzelmişti...sonra anchor kurdum sonra 2.1.1 mi ne,güzeldi ama bi uygulama için tekrar orjinalini kurmak zorunda kaldım bu seferde 5800ın kırmızı yani görüşmeleri filan kapatan,uygulamaları,programları arka plana atan tuşumuz çalışmıyor nedendir..??? yardımlarınızı bekliyorum..

juristokrat

juristokrat

Üye
kırmızı tuşu pasif hale getiren uygulamalar var belki onu yüklemişsndir.aksi halde donanımsal arızadır.

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmamızz gerekir üstad??

juristokrat

juristokrat

Üye
donanımsal ise arıza teknik servise vermelisin başka birşey yapılamaz ama yazılımsal olduğunu düşünüyorsan önce hard format at olmazsa yeni bir ofw yada cfw yüklemeyi dene.

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal ise arıza teknik servise vermelisin başka birşey yapılamaz ama yazılımsal olduğunu düşünüyorsan önce hard format at olmazsa yeni bir ofw yada cfw yüklemeyi dene.
tamam saol dostum kafama takılan bi soru var şimdi tuşta donanımsal bir problem varsa nasıl hard format atarız :D ??

- - - Eklendi - - -

neyse bn bi deneyeyim..

juristokrat

juristokrat

Üye
*#7370# bu da hard formattr

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
evt *#7370# bu soft format...hard için yes no camera kapatma açma tuşları gerekiyor :(...+++++ denedim kabul etmedi telefon sadece açılıyor format için şehir filan seçme kısmı gelmiyor yani donanımsaol bir problem degilmi sayın üstadlar :)

Enes

Enes

Üye
evt *#7370# bu soft format...hard için yes no camera kapatma açma tuşları gerekiyor :(...+++++ denedim kabul etmedi telefon sadece açılıyor format için şehir filan seçme kısmı gelmiyor yani donanımsaol bir problem degilmi sayın üstadlar :)
evet böyleyse donanımsal

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
donanımsal

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
banada aynisi oldu cfw falan yok bende kapatip actim duzeldi :D

mahmut4545

mahmut4545

Üye
yeniden flash at düzelmesse servise....

icazet

icazet

Üye
    Konu Sahibi
herşey için saolun dostlarım...hayırlı günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt