5800 xm red yardımm lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm red yardımm lütfenn
arkadşlarr arkadaşa 5800 red aldırdımm v31 sürümü ile geldi bende v40 yükseltmek istedimm 0559066 produckt kodunu kullanaraka güncellemek istedim kodu değiştirdim nsu yu açtımm güncelleme başlıyor fakat kalan süreniz 15 dakiak diyor ondan sonra usb bağlantısı koptu diyor tekrar tekrar deniyorumm yine aynı denemediğim şey kalamdı yine olmadı lütfen yardımm edin arkadaşlar

scuf

scuf

Üye
bence nss ile hiç evde uğraşma git nokia bayisine 15 dk da ücretsiz yüklüyorlar , evde güncelleme kurmak biraz riskli güncelleme esnasında elektrikler kesilirse güncelleme yarıda kalır ve telefonun bir daha açılmayabilir.

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosun kardeşim saolda yalnız bi problem var o da nokia bayisi bize sadce 100 km uzaklıktaa o yüzden evde yapmak zorundayım bide ben de bide mavisi var onu güncelledim bi sorunn olmadı

scuf

scuf

Üye
hmm nokia bayisi uzakmış size , bu sorunun çözümü var olması lazım forumda bazı kişilerde de oluyor bu sorun yarıda kesiliyor 5800 fan diye aratın forumda 5800 kullancıların sohbet yeri oraya yazın birde cevap gelecektir.Kod olarak yeni kodlar bunlar bunlara göre güncelleme yapıyorsunuz değilmi.

YENIKODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED

ArslanArif

ArslanArif

Üye
usb yi çıkarmadan devam et bu normal bağlantı kesildi diye gösterebilir kesildi diye çıkarırsan telin kullanılamaz hale gelebilir kesildi uyarısı normal yani

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
hmm nokia bayisi uzakmış size , bu sorunun çözümü var olması lazım forumda bazı kişilerde de oluyor bu sorun yarıda kesiliyor 5800 fan diye aratın forumda 5800 kullancıların sohbet yeri oraya yazın birde cevap gelecektir.Kod olarak yeni kodlar bunlar bunlara göre güncelleme yapıyorsunuz değilmi.

YENIKODLAR
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
bu kodlara göre yaptım amayine olmadııı
usb yi çıkarmadan devam et bu normal bağlantı kesildi diye gösterebilir kesildi diye çıkarırsan telin kullanılamaz hale gelebilir kesildi uyarısı normal yani
kurtarma ekranıı geliyorrr ben hiç bişey yapmadann usb kablosunu çıkart sonra tamam ab as diyor yine aynı ekrann geliyorr denemediğim bişey kalamadı dediğim gibi ben de mavisi var onu sorunsuzca güncelledim ve sorunsz kullanıyorummm

maktama

maktama

Üye
Aynı sorun bende de olmuştu. Mümkünse başka bir bilgisayarda dene. Beni deli etmişti ben de vazgeçmiştim güncellemekten :D Kodlarla alakası yok olayın. Bilgisayarla, işletim sistemiyle alakası var sanırım.

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
ya analamadığım nokta şu aynı pc win 7 işletim sisitemim mavisinde oldu kırmızısnda olmuyor bende senin gibi deli olucamm

maktama

maktama

Üye
Akıl erdirmek kolay değil teknolojik aletlere :) Sen mümkünse XP kurulu bir sistemde, temiz bir Nokia pcSuit kur. Öyle dene derim. Yine olmazsa telefona HardFormat çek öyle dene, yine olmadı telefonun kendi içinde güncelleme mekanizması olmalı diye hatırlıyorum. Onunla kablosuza bağlanıp dene(ama bunu tavsiye etmiyorum ben.)

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
okk teşekürlerr babcan dediğini deniyecemm zaten bu aralar win 7 de sorun yaşıyordumm xp ye dönücem tekrar zatn telefonuda arkadaşa verdim mahçup olduk yapamadık diye ama neyse xp ye dönüp tekrar deniyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt