5800 xm red-çok temiz hiç yere düşmedi,n900 takas...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm red-çok temiz hiç yere düşmedi,n900 takas...
Başlıkdada bahsettiğim gibi telefonum hiç düşmedi 1-2 kere halının üzerine düştü ama ciddi beton veya sert zemine düşüp darbe almadı,aldığım günden beri jelatin takıyorum ekranına çizik yoktur,Ftograf çekerken ekranını net görün diye jelatini söktüm.Telefonun içi Açılmadı hiç sorunu olmadı. Ocak 2011 de alındı faturası kutusu garantisi hepsi var Orjinal kulaklığı,orjinal usb si,Şarj Aleti ve 2 adet orjinal bataryası vardırYani ben toparlarsam:Telefon,Usb(orjinal) Kulaklık(orjinal) Şarj Aleti(orjinal) ve birde bataryadan şarj eden şarj aleti,ekran temizleme bezi,orjinal değil ama baya kaliteli kılıf, 2 Adet orjinal batarya 8 Gb hafıza kartı OVi cd Kutusu,Faturası,Garantisi Nokia N900 ile takaslara açıktır,Tekliflerini konu altına veya özel mesaj atabilirsiniz.Nakit teklife açığım bide n900 istedigimgibi olursa üste istenen fark verilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı satışlar :)

zgrturk

zgrturk

Üye
telefon güzel ama fiyat yazmamışsın

manush

manush

Üye
telefon güzel ama fiyat yazmamışsın
evet, zgturk haklı.

Çünkü Froum Kuralları der ki:

2. EL FORUM KURALLARI
Madde 2- 2. Elde açık artırma yasaktır. Açık artırma yapan üyelerin ilanları silinecektir.
Madde 3- İlanları fiyat içermek zorundadır. Asla ve asla fiyatsız ilan açılamaz.
Madde 8- 2. el forumumuzda kesinlikle ve kesinlikle bilgi almak için konun açmak yasaktır. Şu telefon ne kadar eder alayım mı vs gibi soruları forumumuzun ilgili kategorilerinde sorunuz. 2. el forumunun özelliği satış ve alış işlemlerini yapmaktır.

Ama son zamanlarda bu tür ilanlarda forumda bolca bulunuyor ve kontrol edilmiyor, gözden kaçıyor sanırım!

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
evet, zgturk haklı.

Çünkü Froum Kuralları der ki:

2. EL FORUM KURALLARI
Madde 2- 2. Elde açık artırma yasaktır. Açık artırma yapan üyelerin ilanları silinecektir.
Madde 3- İlanları fiyat içermek zorundadır. Asla ve asla fiyatsız ilan açılamaz.
Madde 8- 2. el forumumuzda kesinlikle ve kesinlikle bilgi almak için konun açmak yasaktır. Şu telefon ne kadar eder alayım mı vs gibi soruları forumumuzun ilgili kategorilerinde sorunuz. 2. el forumunun özelliği satış ve alış işlemlerini yapmaktır.

Ama son zamanlarda bu tür ilanlarda forumda bolca bulunuyor ve kontrol edilmiyor, gözden kaçıyor sanırım!
Haklısınız ama üste fark verip n900 takas düşünüyorum?ayrıca üste ne kadar vermem konusunda bilgisi olan varmı?

manush

manush

Üye
TAKAS denen işlemde her ne kadar kesin sınırları belli olan kurallar olmasa da; sonuçta her 2 taraf da kendi telefonu için değer biçer. Nakit satışa koysa ne kadar isteyeceği, takas ile değerlendirmek istersen ne kadar değer biçeceğini belirler.

Siz kendi 5800'ünüze 350TL biçerken, bir başkası n900 için 500TL belirlemişse; takas için arada 150TL fark olur.
Ama siz 250 eder derken, bir başka n900 sahibi 600 isterse, takas için fark 350TL bile olur!

Kendi elinizdeki telefonunuza siz değer biçemiyorken, başkalarının biçeceği değer pek tatmin etmeyebilir...

neyse, uzatmayalım; fiyat belirtirseniz, satış veya takas işleminizde sonuç almanız daha kolay olur.

hayırlı satışlar...

Sonuçta forum kuralı, FİYATsız ilan olmaz diyor. Önce siz kendi telefonunuza bir değer biçin, sonra uygun takas teklifleri gelirse onları değerlendirirsiniz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendi telefonuma 350 tl değer biçiyorum.Alıcı olursa nakit 350 tl verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...