mertcb
Üye
Evet wavelerde bada desteği olduğundan.Diyorlar bayağı uygulama oyun falan sunacak daha yeni bir sistem ama yine de güvenemedim.Ama ekran süper amoled olunca insan şaşırıyor
Aslında nokiadan şaşmam diye düşünüyordum ama.
Yada şöyle bir özetliyim sizi de bayağı zorluyorum ama
İnternete rahatlıkla girebileceğim (flash desteği sunan tam bir telefon yok ama yani olabildiğince iyi.)
Multitouch desteği
Oyun uygulama desteği 5800'dan fazla
Fiyatı 1 milyarı geçmemek şartıyla(1000 TL ise de alamam da yani beklerim biraz
)
Fiyatının hakkını verecek telefon arıyorum.
Şu anda gözüme ilişenler
İpod touch 3g veya 4g - iphone3gs - samsung wave 1 - samsung ace.
İlk başta sadece ipod diyordum.Ama 2 tane alet taşımanın zor olcağını düşündüm biraz daha para biriktirip kaliteli bir telefon alcam.Cevaplarınız için teşekkürler
Aslında nokiadan şaşmam diye düşünüyordum ama.Yada şöyle bir özetliyim sizi de bayağı zorluyorum ama

İnternete rahatlıkla girebileceğim (flash desteği sunan tam bir telefon yok ama yani olabildiğince iyi.)
Multitouch desteği
Oyun uygulama desteği 5800'dan fazla
Fiyatı 1 milyarı geçmemek şartıyla(1000 TL ise de alamam da yani beklerim biraz
)Fiyatının hakkını verecek telefon arıyorum.
Şu anda gözüme ilişenler
İpod touch 3g veya 4g - iphone3gs - samsung wave 1 - samsung ace.
İlk başta sadece ipod diyordum.Ama 2 tane alet taşımanın zor olcağını düşündüm biraz daha para biriktirip kaliteli bir telefon alcam.Cevaplarınız için teşekkürler

oyun program destegi acısından nokia nın symbianı androidin eline su dökemez , androidli telefonlarda android market sayesesinde telefonuna binlerce oyun programram indirebilirsin , galaxy ace , galaxy gio gibi cihazlara sky fire uygulamasını yükleyerek internetten istegiin video yu izleyebilirsin
(
gerisini sen düşün yani , ayrıca android işletim sistemli ve 2.2 froyo destekli , ram oranı 256 mb , ekranı kapasitif