mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Psp de internet çok çok yavaş diyolar :S Ondan biraz tereddütteydim. İpod daha yakın geliyor o yüzden bir de telefon almayı düşünmüyorum 1100 namıdeğer kırılmaz telefon var bi taneAmacın oyun konsolu ve interneti gelişmiş olan bir cihaz ise Ipod Touch'u şiddetle tavsiye ederim oyunları süper gerçekten. Ayrıca enstruman çalma programları var flüt bile çalabiliyorsun mikrofondan üfleyerek. Çok eğlenirsin yani. Ama başka bir önerim daha var. PSP(350-400 tl arası elektronikçilerde) alıp yanına da basit bir telefon alabilirsin. Dipnot: Yakın bir zamanda PSP'nin fiyatları PSP2 çıkacağından 27 Şubat'ta 129 USD'ye indi, yani yakın zamanda ülkemizde de 250-300 tl arasına düşer. Bu durumda PSP alırsan yanına da 230 tl'Lik Samsung Champ modeli dokunmatik tel de alırsın. Benden bu kadar kolay gelsin.
Ipod'da İTunnes'la müzik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsın kardeşim. Korsan Mp3 falan atılıyor
Bence sen en iyisi İpod Touch + Öylesine bir telefon al. Bence İpod Touch'ın bi havası var.
*İpod Touch kullanıcısıyım bu arada
Arkadaşım ıpod 3 ve 4.nesilde nette flash player yok lakin;youtube gibi sitelerden izleyebilirsin video,multitouch var,oyunları 5800dan daha iyi programlarıda,kulaklıkğı dehşet,3.nesilde retina ekran yok biraz görüntü düşüklüğü oluyor 3.nesil 380 tl mediamarkt da en ucuz 8 gb ve 3.nesilde kamerada yok ayrıyetten dışarıya verme sesi o kadar az ki sesi dışarda sonuna kadar açsanda anca kulağına götürünce duyuluyor çünkü;3 ve 4.nesilleri şahsen 1 ay kullandım,4.Nesile gelirsek 4.nesilde retina ekran kullanılmış ve dehşet bir görüntü kalitesi var oyunlar ve programlar 3.nesil ile aynı ve kamera koymuşlar 0.7 mp arka kamera fakat hd video kayıt yapıo 5800 kamerasından daha iyidir videoları resimleri ise kamerada flash olmadığı için berbat ön kamera ise vga çözünürlükde facetime işine yarıyo facetime ise wifi ile ıphone,ıpod,ipadi olanlar ile sesli ve görüntülü görüşmektir ıpod touch multimedia cihazı olarak geçer...Birde touch alırsan 4.nesil 550 tl bence 4 al ayrıyetten yanında dandik bir telefon taşımak zorunda kalacaksın...5800a gelirsek bence 5800 ile yola devam bende bu sorunda kalmıştım fakat 5800 aldım ve rahatım seneyede ıpod touch 5.nesil veya ipad almayı düşünüyorum,5800 netinde flash var fakat flashlı sitelerde kasma yapıyor opera mini programlarla onu halledersin,5800 aldım bu devirde yavaş kalsada benim ihtiyaçlarımı eksiksiz karşılıyor ama seneye apps için ipad veya ıpod touch 5.nesil alacağım 5800 ın dışardaki sesi birçok leptopdan daha temiz ve kaliteli bir ses biliyorsundur kesinlikle 5800 ile yola devam;ama oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan ıpod ama bence 5800 al bu devirde alsında androidli cihazlarada bakabilirsin galaxy mini gibi cihazlar Dh konularına bakarsan bizim gibi birçok insan burda kafası karışıyor yazdıklarımı dikkatlice okursan 5800 alırsan ve pişman kalmazsın gibi geliyor yada 3.nesil kesinlikle alma yada 5.nesil ıpodu bekle ama;oyun uygulama dehşet dokunmatik,dış görünüş,kulaklık perfonması diyorsan Apple İpod Touch 4.nesil,Bana göre kesinlikle 5800Bu arada destan yazmışım :E
kesinlikle iphone 3gs almalısınArkadaşlar lütfen yardım edin :S Karar yapmak zorundayım.
Kararlar
1)5800 kalsın.
2)İpod Touch + Telefon
3)İphone (2.El 3GS falan)
Eminmisin olmadığınaBence iPod Touch 4 + tel
----------Eklendi @ 18:14:15 ---------- Yazıldı @ 18:13:01 ----------
5800 da flash ozellıgı yoktur
galaxy ace , galaxy gio , p503 ,galaxy mini ,galaxy fit gibi kapasitif ekranlı android işletim sistemli telefonlardan birini alabilirsinPeki android modellerinden hangisi önerirsiniz ? Tabi bütçeye uygun olması şart.700TL max.
galaxy ace , galaxy gio , p503 ,galaxy mini ,galaxy fit gibi kapasitif ekranlı android işletim sistemli telefonlardan birini alabilirsin
Media marktda 369 tl 3.nesil ıpod touchİpod touch 4. nesil da çok pahalı geldi ya :S 500ü rahatlıkla gözden çıkarmak gerekiyor benim düşüncem 5800i satıp üstüne 100 Tl falan ekleyip 3.nesil almak ama hiç bir yerdede satılmıyor teknosada falan var sanırım 450 Tl civarında daha ucuza bulabilceğim bir yer yok mu 2. el almıcam 0 olmasını istiyorum ve de çok da doğubank tarzı yerler olmasın güvenilir bir yer olsun yani
galaxy merakım yok ancak gercekten son zamanlarda alınabilecek en iyi telefon bu cihazlardır o yüzden sana en iyisini alman konusunda yardımcı oluyorum arkadaşımArkadaşım sende bayağı galaxy merakı varmışBi arkadaşda Samsung wave s8500 önerdi biraz pahalıdır ama karşılığını alırsın dedi.Sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?