tlgcn38 Üye harun12345' Alıntı: Evet elektronik alet = Şanş İşi Genişletmek için tıkla ... hepsi için geçerli değil ağırlıklı telefon için. birininki 2 günde bozulur birininki 2 yılda tık demez
harun12345' Alıntı: Evet elektronik alet = Şanş İşi Genişletmek için tıkla ... hepsi için geçerli değil ağırlıklı telefon için. birininki 2 günde bozulur birininki 2 yılda tık demez
OğuzcanAbi Üye tlgcn38' Alıntı: arkadaşın tel 1yıllık son güncelemeyi yapmamış hatta telefonu daha kılıfa dün koydu ilk defa. o da benim kılıfı çarptı telefonda 1 defa sorun yaşamadı ama saçma ama şans işi ya Genişletmek için tıkla ... yok usta yaklaşık 2.5 aylık
tlgcn38' Alıntı: arkadaşın tel 1yıllık son güncelemeyi yapmamış hatta telefonu daha kılıfa dün koydu ilk defa. o da benim kılıfı çarptı telefonda 1 defa sorun yaşamadı ama saçma ama şans işi ya Genişletmek için tıkla ... yok usta yaklaşık 2.5 aylık
MJoRaYuLuN Üye Kişisel bir sorun sanıyrdum ama burayı okuyunca farkettimki değilmiş.. v50 den kaynaklanan bir sorundur...
Kişisel bir sorun sanıyrdum ama burayı okuyunca farkettimki değilmiş.. v50 den kaynaklanan bir sorundur...
daniel_23 Üye harun12345' Alıntı: Evet elektronik alet = Şanş İşi Genişletmek için tıkla ... bence şanssızlık işi
tlgcn38 Üye emr-erock' Alıntı: bendede Oluo.....Ama ÇokTa Kötü Değil Sadece takılı Kalıo canm Genişletmek için tıkla ... kardeş senin foto nedir ya dikkatimi çok çekiyo gerçekmi çizgi karaktermi
emr-erock' Alıntı: bendede Oluo.....Ama ÇokTa Kötü Değil Sadece takılı Kalıo canm Genişletmek için tıkla ... kardeş senin foto nedir ya dikkatimi çok çekiyo gerçekmi çizgi karaktermi