5800 XM. kvk yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtglr55

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM. kvk yardım...
arkadaşlar 5800 red kullanıcısıyım telefonun ön höparlörü patladımı artık bilmiyorum tel ile konusurken karşı tarafın sesini net alamıyorum ruzgarda konusuyormus gibi çok rahatsız edici samsun da kvk servisine götürdün verdim dedi merkeze istanbula gönderecez tamam dedim verdim 18 gün oldu ses yok kvk nın sitesinden takip ediyorum cihazı verdiğim günden itibaren onarım işlemi devam etmektedir yazıyo:) sizce daha ne kadar onarım işlemi devam eder:):)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
samsunda tüm 5800ları istanbula yolluolar.. ve giden 30 günü buluo..:)

mrtglr55

Üye
    Konu Sahibi
:)peki 15 günü geçtiği için kvk dan ödünç tel alabilirim demi:)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
vermiolar ya yalan

deadlydesire

deadlydesire

Üye
öle ödünç telefon vermio kvk kimse vermio

SilentOne

SilentOne

Üye
30gün geçtikten sonra yeni ürün talep ed

mrtglr55

Üye
    Konu Sahibi
ozamn sabırsızlıkla 30. günü bekliyorum.. bakalım ne olacak

inn

inn

Üye
30gün geçtikten sonra yeni ürün talep ed

aynen katılıyorum sana vermezlerse tüketici haklarına git şikayet et ben ismini vermiyim mahkemeye filan vermesinler beni :) digital bir firmanın tüketici haklarına başvurarak canını okudum :)) adam yahu al tamam kardeşim sıfırını veriyoruz sana aynısın dedi yine yok kardeşim sen neden bana kabadayılık yapıyon bilmem ne adamı sinirden öldürmüştüm :D:D:D

mrtglr55

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum sana vermezlerse tüketici haklarına git şikayet et ben ismini vermiyim mahkemeye filan vermesinler beni :) digital bir firmanın tüketici haklarına başvurarak canını okudum :)) adam yahu al tamam kardeşim sıfırını veriyoruz sana aynısın dedi yine yok kardeşim sen neden bana kabadayılık yapıyon bilmem ne adamı sinirden öldürmüştüm :D:D:D

arkadaşım sevdim ben bu taktiği:D:D aynısını yapacam:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt