Arkadaşlar bir Yardım 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirim.. ( Kvk Hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir Yardım 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirim.. ( Kvk Hakkında)
Arkadaşlar öncellikle merhaba ben 02/03/2010 tarihinde 5800 Xm blue telefon aldım teknosadan ve aldıktan sonra sarj problemım vardı telefonn sarjı az gıdıyordu yazılım falan güncelledim geçmedi ve 1 hafta sonra telefonu götürdüm bana yenı batarya verdıler. Aynı sorun devam etmekteydi (Yeni bataryayla) Daha sonra telefonda kasa acıklığı farkettım ve teknosaya götürdüm bana serıvse göndermekten baska birşey yapamıcaklarını söylediler bende ozaman kalsın dedım. Daha sonra ordakı görevli bana sunu dedı eğer telefonu kendınız kvkya götürp verirseniz daha cabuk alırsınız burdan götürürsenız bıraz daha gec alabilirsiniz. Ve kendım beşiktaş şubesine götürdüm 22/03/2010 tarihinde ve bugunde telefonla aradım cep telefonumun durumunu öğrenmek ıcın ve bana telesekreter şu mesajı verdi Telefonunuz mekanik onarımla tamir olamadığı için yüksek elektırık tamirine tabir tutulacaktır. Ve ardından müşteri hizmetlerini aradım bunun nedemek oldugunu söyledm. Dedimki ben sarj sorunu ve kasa acıklıgından telefonu verdım nedemek oluyor bu. Kadın bana dediki beyfendi telefonunuz üst seviyeye gönderildi yani dedim yanisi telefonunuza daha detaylı bakılcak dedi.

Sitesinden baktıgımda Servis durumu: yüksek seviye gönderildi. Yazıyor

Arkadaşlar sizce sorunlarımı yapıcaklarmı yoksa telefonu oldugu gıbı yada mafedıp göndericeklermi ? Lütfen Yardım!!!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
merak etme mafedip göndermezler , şarj için bu kadar uzun sürmüştür ana boardda elektirk sorunu varsa normal.
Sen 1 ayı geçirmeden ara ve durumu sor 1 ayı geçince degişim veya para iadesi iste oky.

alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
merak etme mafedip göndermezler , şarj için bu kadar uzun sürmüştür ana boardda elektirk sorunu varsa normal.
Sen 1 ayı geçirmeden ara ve durumu sor 1 ayı geçince degişim veya para iadesi iste oky.

Zaten 2 gun önce yolladım servise neden böyle dedikleri için sormak istedim peki kasa için naparlar ? bir bilgilniz var mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt