5800 xm kullanıcılarından ufak bir rica

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xeyekent

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm kullanıcılarından ufak bir rica
arkadaşlar 5800 almaya karar verdim..

biliyorum müzik telefonu ne işin var kamera ile diyebilirsiniz ama kullanıcılardan ricam kamera ile ev icerisinde cekilmiş birkac örnek gönderebilirmisiniz lütfen

cünkü azda olsa kamerada önemli benim icin, ama bana 5mp felan gerek yok yani :) ama bazıları cok berbat kamerası var diyor kimisi yeterli diyor

n73 kadar iyi ceker mi?

birkac örnek gönderebilirseniz gercekten cok sevnirim, erinmeyen birileri cıkacağına inanıyorum :)

şimdiden teşekkürler

max1cep1

Üye
cok ii kamera gayette net...ben cok memnunum...

cenkers96

Üye
kardeşim çekmeyi biliyosun gayet iyi hafif basılı tut odaklansın sonra çek o zaman göreceksin farkı

samedov_ca1

Üye
Cok iyi resim yapar

rcarlos

Üye
bende memnunum kamerasından . telefonun geneli olarak memnunum diyebilirim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim kamera ile işim pek olmaz zaten dijital kameram var ama telefonun kamerası idare eder..çok önemli değil demişsin zaten..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ortam iyi ışık alıyosa çekim süper ama loş ortamda kalite baya düşüyo

xeyekent

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yorumlar icin

sonforum

Üye
Bende N73 ve 5800 var ikisinin kamerasını mukayese ettiğimde tabiki N73 ağır basıyor. Hız konusundada 5800. Fakat 5800 kamerasıda çok kötü değil tatmin edici sonuçlar alabilirsin.

pavilion

pavilion

Üye
video çekimi çok zayıf, hele gece berbat, ışık da yardımcı olmuyor, kamera için alıyorsan alma, n73ü de biliyorum 5800den kat kat iyi.

EbiXa

EbiXa

Üye
Kamerası tatmin edici seviyede,çektiğin fotolara bakıp nekadar kötü keşke almasaydım demiyorsun,daha iyi olabilirdi diyosun ama telefonun fiyatına göre hakediyor.Kullanım olarak performans olarak çok memnunum,gps kullanımı çok güzel hatta bir programla gps'i bilgisayarıma paylaştırıp 15.4 inc laptop ekranında navigasyon yapıyorum,bi çok programla modifiyemi yaptım gayet memnun oalrak kullanıyorum.Ben aldığımda fiyatı 820tl idi şuan 529'a kadar düşmüş,bu fiyata böyle telefon bulunmaz bence.Kolay gelsin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
video çekimi çok zayıf, hele gece berbat, ışık da yardımcı olmuyor, kamera için alıyorsan alma, n73ü de biliyorum 5800den kat kat iyi.
ya canım kardeşim her yerde kötülüyorsun sevmediysen sat yeni telefon al..bu bir tercih meselesi isteyen alır..benim için 5800 harika..senin için belliki değil ben herkese tavsiye ederim..

Progressivity

Progressivity

Üye
:d :d +1

pavilion

pavilion

Üye
ya canım kardeşim her yerde kötülüyorsun sevmediysen sat yeni telefon al..bu bir tercih meselesi isteyen alır..benim için 5800 harika..senin için belliki değil ben herkese tavsiye ederim..

Her yerde kötülemiyorum eksik gördüğüm taraflarını yazdım, ben bu telefonu kamerası için almadım zaten, profosyenel fotoğraf makinam var, daha önce de n95 8gb kullandım, 5800 gündüz çekimlerinde iyi ama zayıf ışıkta yetersiz kalıyor. Kamera nın kaç mp olduğu önemli değildir önemli olan lens kalitesi diafram aralığı, enstantene hız değerleridir...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Her yerde kötülemiyorum eksik gördüğüm taraflarını yazdım, ben bu telefonu kamerası için almadım zaten, profosyenel fotoğraf makinam var, daha önce de n95 8gb kullandım, 5800 gündüz çekimlerinde iyi ama zayıf ışıkta yetersiz kalıyor. Kamera nın kaç mp olduğu önemli değildir önemli olan lens kalitesi diafram aralığı, enstantene hız değerleridir...
neyse sen de haklısın herkes kendisine göre telefon arıyor..

Noks

Noks

Üye
5800 aksamları peq iyi sonuc vermiyor ama gün ışıgı saatlerinde cok müthiş görüntüler almaq mümkün

cosmo61

cosmo61

Üye
kamerası bence 3.2 gibi değil valla kimse atmasın arkadaşlar n73 2 gömlek üstü bence Carl Zeiss destekli bi kamera ama bence berbat ben hiç menun değilim sesi için aldım bide wlan bedava nete giriom camerası coff

tahas23

Üye
ideal bi telefon tek kelimeyle

darkarts

darkarts

Üye
n73me ve 5800xm ikisinide kullanıyorum,adı üzerinde,ceptelefonu olan birşeyden büyük performans beklemek yanlış, n73me'de karankılta süper çekim yapmıyo!5800 da yapmıyo,ancak eminol kesinlikle tatmin edici bir fotoğraf kalitesi var nokia'nın 5mp metalik telefonunuda denedim oda bi canon digital gibi çekmiyo oda cep telefonu gibi fotoğraf çekiyo, sonuç olarak "nurikazma" arkadaşın dediklerine katılıyorum,5800xm bu güne kadar kullandığım 10 farklı nokia çeptelefonundan çok daha iyi,hem işletim hızı,hem estetik hemde ergonomik açıdan kesinlikle başarılı diyebilirim .iphone da kullanıyorum grafik işleme ve multi touch özellikleri olmasa beş para etmez şimdiki aklım olsa itouch alırdım ama iriver amoled varkende itouch alınmaz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt