5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana

stalkerwolf

Üye
sitedeki farmfrenzy oyunu gibi oyunlar var mı başka acaba?

luupuus

luupuus

Üye
siteden indir sende :))

stalkerwolf

Üye
yok onun gibi diyorum ona benzeyen yani.oyun cok güzeldi de bitti :(

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Sadece çok güzel oyunları eklediğimden her oyunu eklemıyorum ama zamanla güzel bir şey denk gelirse ekleyeceğim siteye.

stalkerwolf

Üye
tşk

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Tşk yazmak yerine siteye girip yorum bırakırsanız daha mutlu olurum.

erengelebek

Üye
sertifika alma bide hack videoları bekliyoruz,ayrıntılı anlatırsan video falanla sevinirim, ben çok anlamıyorum video yapmak kolaymı bilmiyorum ama , bu kadar şey yapabiliyorsan onuda yaparsın :D, teşekkürler.

stalkerwolf

Üye
hack videosu gelmişşşş

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar site biraz ilgisiz kaldı kusura bakmayın.

abakazan

Üye
arkadaşım çook güzel olmuş eline sağlık.. yanlız bir ricam olacak download dosyalarını daha kolay indirebileceğimiz bir siteye koysaydın iyi olacaktı. ama herşeye rağmen çok güzel...

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim,hemen hemen aldığım tek şikayet bu zaten,ama yakında çok büyük değişiklikler olacak söz veriyorum :)

mumi_abi

mumi_abi

Üye
eline sağlık devamını bekleriz :D

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Devamı bomba gibi gelecek inşallah bu ara pek ilgilenemedim ama dönüş muhteşem olacak :)

stalkerwolf

Üye
Oyun isterük oyun

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ve kaliteli oyun göremiyorum ben şu an için paylaşmaya değer derecede.MAxicepte zaten yeterince var her türlü oyun.

Transformerss

Üye
Yeni bir Xpress Music serisi çıkacak mı? Yoksa uzun süre 5800 duracak mı? Eğer yeni bir XM serisi çıkacaksa almıyım..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefonlar zaten X serisi olarak çıkmaya başladılar. (X3 ve X6) Bundan sonra Xpress Music serisi X koduyla devam edecek.

ugur.amca

Üye
çok çok çok çok çok teşekküürrr....

Üst Alt