Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 XM Hakkında Her Şey!..
Sponsorlu Bağlantılar
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana
stalkerwolf
Üye
sitedeki farmfrenzy oyunu gibi oyunlar var mı başka acaba?
luupuus
Üye
siteden indir sende )
stalkerwolf
Üye
yok onun gibi diyorum ona benzeyen yani.oyun cok güzeldi de bitti
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Sadece çok güzel oyunları eklediğimden her oyunu eklemıyorum ama zamanla güzel bir şey denk gelirse ekleyeceğim siteye.
stalkerwolf
Üye
tşk
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Tşk yazmak yerine siteye girip yorum bırakırsanız daha mutlu olurum.
erengelebek
Üye
sertifika alma bide hack videoları bekliyoruz,ayrıntılı anlatırsan video falanla sevinirim, ben çok anlamıyorum video yapmak kolaymı bilmiyorum ama , bu kadar şey yapabiliyorsan onuda yaparsın , teşekkürler.
stalkerwolf
Üye
hack videosu gelmişşşş
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Bu aralar site biraz ilgisiz kaldı kusura bakmayın.
abakazan
Üye
arkadaşım çook güzel olmuş eline sağlık.. yanlız bir ricam olacak download dosyalarını daha kolay indirebileceğimiz bir siteye koysaydın iyi olacaktı. ama herşeye rağmen çok güzel...
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim,hemen hemen aldığım tek şikayet bu zaten,ama yakında çok büyük değişiklikler olacak söz veriyorum
mumi_abi
Üye
eline sağlık devamını bekleriz
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Devamı bomba gibi gelecek inşallah bu ara pek ilgilenemedim ama dönüş muhteşem olacak
stalkerwolf
Üye
Oyun isterük oyun
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Güzel ve kaliteli oyun göremiyorum ben şu an için paylaşmaya değer derecede.MAxicepte zaten yeterince var her türlü oyun.
Transformerss
Üye
Yeni bir Xpress Music serisi çıkacak mı? Yoksa uzun süre 5800 duracak mı? Eğer yeni bir XM serisi çıkacaksa almıyım..
biojudas
Üye
Konu Sahibi
Yeni telefonlar zaten X serisi olarak çıkmaya başladılar. (X3 ve X6) Bundan sonra Xpress Music serisi X koduyla devam edecek.