5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
öbür konuda cevap yazdım kardeşim oradan bakarsın artık =)

fat.did

Üye
eline sağlık ne deyim hay allah razı olsun

oranj

Üye
kardeşim ellerine sağlık güzel çalışma olmuş, ancak wifi ile çalışan msnye cevap bulamadım sitende...

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Şu an yok benim sitede ama maxicepte var hocam,google'a 'maxicep live messenger' yazınca geliyor

--------------- Ekleme ---------------

Ekledim kardeşim siteye live messenger'ı bir bak istersen

stalkerwolf

Üye
güzel site olmuş saolasın

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler =)

stalkerwolf

Üye
bu garmini nasıl kurcaz 5800a

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Yakında anlatacağım blogta garmin kurulumunu,videolu ve resimli bir şekilde

wolflone88

Üye
arkadaslar 5800 imda galeride resimlerde bir resim cok fazla sayida gosteriyor ve silemiyorum.format atarsam hack gidicek yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

oranj

Üye
Şu an yok benim sitede ama maxicepte var hocam,google'a 'maxicep live messenger' yazınca geliyor

Ekledim kardeşim siteye live messenger'ı bir bak istersen
kardeşim çok sağol da "upload" sitesini ya ben açamıyorum yada sitede sorun var, artı maxicepte de v40 versiyonu ile çalışan wireless türkçe msn yok:(

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
upload.gen.tr de bir sorun yok açılıyor olması lazım ilk defa senden duydum sıkıntıyı.

messenger benim sitemde var ama inan onu da maxicepten bulmustum zamanında yani,v40la da calısıyor sen bir şeyi yanlıs yapmıssındır

evet upload.gen.tr'de sorun var şu anda,alternatif linkleri ekliyorum hemen

stalkerwolf

Üye
upload.gen.tr linkleri ölmüş onları yenileyebilir misin

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif linkler eklenmiştir.

stalkerwolf

Üye
uploading daha iyi upload gen tr'den

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,ortaya bir emek koyduk bir sürü şeyi bir araya getirdik site yaptık.Buradan siteye kaç kişinin girdiğini ben görebiliyorum.Ancak sadece sömüren,bir yorum dahi bırakmayacak kadar kaba insanlar olduğu sürece hem burada konu açıp anlatım yapan insanların emeklerine yazık,hem de bizim gibi derli toplu işler yapmaya çalışanlara yazık...

Sizin yorumlarınızdan ve takdirinizden başka bir gelirimiz yok bizim bu işten.Buraya veya siteye bir yorum bırakmayı çok görmeyiniz!..

scuf

scuf

Üye
utsa bir başlıkta 5800 ın bilinmeyen özellikleri kısmı olursa iyi olur ,mesala geçen gün ses komutu özelliğini keşfettim ve az öncede yeni bir özellik keşfettim telefonda ,menü geçiş efekti diye , bu özellik kapalıymış bende ,açık yaptım ve menüler arası slayt şeklinde geçiş yapıyor şimdi , daha birsürü böyle basit ama bilmedğimiz özellik var deniyor sende kendi bilgi birikimlerin doğrultusunda böyle gizli özelliklerden bildiklerini paylaşırsan faydalanmış oluruz bizde.Birde garmin GPRS video anlatım en kısa sürede bekliyoruz siteye :D

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Garmin anlatımı başıma bela oldu valla bir türlü siteye koyamadım :D Ama en kısa sürede gelecek,söz :)

Evet ses komutları gibi şeyleri bilmeyenler varmış hakkaten onları da ekleyeceğim bugün.Menü geçiş efektlerini de ben aldıktan 4 gün sonra farketmiştim :)

stalkerwolf

Üye
Evet garminle ilgili tek bir tane 5800la ilgili açık seçik bir anlatım olursa iyi olur

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Eklenecek arkadaşım

oranj

Üye
arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ederim messenger işi de tamamdır, emeğine sağlık...

Üst Alt