5800 XM Hakkında Her Şey!..

Sponsorlu Bağlantılar

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Hakkında Her Şey!..
Zamanla tüm bilgi ve yazılımsal birikimimi paylaşacağım orada,takip ederseniz faydalı şeyler bulabilirsiniz.

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sonner82, ugur.amca, mertce09 ve 16 diğerleri

ibibiq

ibibiq

Üye
eline sağlık dostum devamını bekliyoruz

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Koçum benim :) Şaka bi yana güzel olmuş tebrikler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitemizde 5800 ile ilgili birikim daha çok sana başarılar diliyorum..

Emir

Emir

Üye
Eline saglık çok güzel olmuş :D başarılarının devamını dilerim..

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler herkese,tabii ki maxicep'le yarışa falan girmek mümkün değil Nadir hocam :D Ama 5800 ile ilgili bilgilerin derli toplu bir yerde olması iyi olacak gibi geldi.Ben telefonu limitlerini zorlayarak kullandığımdan bir çok kişiye yardımcı olabileceğimi düşündüm.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam kolay gelsin..:ehe

Utku

Utku

Üye
güzel olmuş

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

onurorun

onurorun

Üye
ilk soruyu ben sorayım bari v40 sertifika hack i ne zamann çıkıcak yada çıktımı.

GÜNEŞ_86

Üye
eline sağlık kardeşim güzel olmuş

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Şu an için maxicep.com'da bir yazı var v40 hackle ilgili ama önceden oldugu gibi Hellox kadar rahat değil biraz meşakkatli şu anda.Biraz daha beklemekte yarar var.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Çok güzel olmuş tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. Çöplüğe dönmedikçe bu kaynaktan da faydalanacağımı belirtmek isterim :)

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Çöplüğe dönmez merak etmeyin :) bütün içeriği kendi ellerimle hazırlıyorum oradan buradan çalıp çırpmıyorum,yorumları bile gereksizse onaylamıyorum sitede.Şu an çok bir şey olmasa da vakit buldukça kendi deneyimlerimden yola çıkarak pek çok şey ekleyeceğim.Aslında hazırda pek çok şey var da siteye ekleyemedim dersler sınavlar yüzünden.Yorum olarak istediğiniz konuları belirtirseniz sitede onlara yoğunlaşabilirim.

deha48

deha48

Üye
güzel olmuş eline sağlık

ucx

ucx

Üye
iyi yapmışsın kardeşim gerekli bir site :)

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi arkadaşlar kesinlikle sağdan soldan çalıp çırpmıyorum sadece kendi yarattığım özgün içeriği koyuyorum.Blog'da yorum olarak kafanıza takılan veya sitede görmek istediğiniz konulara değinirseniz hemen siteye eklerim.Maxicepte zaten üzerine çok konuşulmuş olan konuları koymuyorum veya koyarsam da Maxicepe link olarak koyarım.Saygılar...

wolflone88

Üye
arkadaslar benim 5800 da galeride bir resim cok fazla sayida gosteriyor silemiyorum da bazen silinyor ama bu seferde baska resim ayni sekilde oluyo format atmayida dusundum ama hack gider diye korkuyorum ne yapmaliyim

biojudas

Üye
    Konu Sahibi
Resimler hafıza kartındaysa hafıza kartına format atıldığında hack'in gitmemesi lazım diye biliyorum ben.Ama sen yine de bilenlerin cevabını bekle çünkü ben hack işine girmedim hiç :) Uslu uslu kullanıyorum sertifikayla falan :D

scuf

scuf

Üye
biojudas hocam msnde rast gelemiyoruz bende ufak tefek kafama takılan 1-2 bişey sorayım burdan ,

1) diğer telden sim kartımı buna taktığımda rehberdeki bazı harfler çıkmadı örneğin kübranın ü sü , selçuğun ç si yazmıyor onun yerine , k-ubra , sel-uk yazıyor tek tek elimle düzelttim ama başka yolu varmı bunun , ö.ç.ğ harfleriyle kayıt yapamıyorum isimleri
2) pc suite yüklerken en başta seçenklerde ovi maps , fotoğraf , müzik, internet ve nokia software updater var bunların hepsini kurayımmı içlerinden lazım olmucak varsa onu kurmayayım boşuna , birde bende 6288 için olan pc suite 6 var onu kullanıcam hala bunu kaldırmadan 5800 için olanıda kursam sorun olurmu karışmasınlar birbirine
3)forumda baktım ama çalışan live messeneger programı bulamadım senin önerbileceğin bi adres varmı özelden atsana bana , w-lan üzerinden bağlanan ücretsiz olan LİVE MESSENEGER programı olursa iyi olur hocam
4)şu ana kadar birkaç program kurdum hiç sertifika sormadı acaba sertifikasız programlarmı kurdum hep yoksa tel sertfikalımı benim değilse kurmama gereke varmı illa
4)Navigasyon programı olarak GARMİN i kurmayı düşünüyorum daha iyiysi varmıdır
5)Biri cevapsız çağrı bıraktığında ekran koruyucuda gözükmüyor siyah ekran var güç tasarrufu heralde , illa tuş kilitini açmam mı gerekiyor arayan varmı yada msj gelmişmi diye görmek için
6)telefon hackleme olayı nedir , gereklimidir yararları ve zararları nedir

bunlarıda cevaplarsan çok sevinirim üstad bunların dışında pek kafama takılan bişey kalmadı zaten.

Üst Alt