5800 xm hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayday

mayday

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm hafıza kartı sorunu
Arkadaşlar daha 1 haftalık telefonda hafıza kartından dolayı sorun yaşıyorum kartı telefon 30mb olarak görüyor sadece 2-3 kere yanlışlıkla direk söktüm kartı ama bu kadar çabuk sorun çıkartacağını sanmıyorum
telefondan format attım yine olmadı ayrıca adaptörüm olmadığı için bilgisayardan atamıyorum ne yapmam gerekiyo yardım eder misiniz???

telefon orjinal kırma işlemi yapmadım gül gibi kullanıyordum ya :(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hafıza kartını çıkartın demeden kendin direk çıkartma benim n73 te de galeri kayboldu hafıza kartını telinizde biçimlendirme yapın sorun düzelir.

mayday

mayday

Üye
    Konu Sahibi
zaten 1-2 keredirek çıkarttım oda bilmediğimden oldu
telefonda da , usb kablosuyla bilgisayara takarak da biçimlendirdim ama hala aynı (8gblık kartı 30mb gösteriyo)

yunusandgs

Üye
5800 xm hafızakartı şifresi istio hard format ve soft formattan sonra oldu :S sabt bi şifresi var mı biliomsnz hafıza kartımı göremiorm şuan ????

e-njoy

e-njoy

Üye
Biçimlendirmeyi dene ?? düzelebilir ozamanda

fbforever

fbforever

Üye
Telefona birşey yükleyebiliyor musun? Yani 30 mB'ın üstüne çıkabiliyor musun?

5800 xm hafızakartı kodu istio hard format ve soft formattan sonra oldu :S sabt bi kodu var mı biliomsnz hafıza kartımı göremiorm şuan ????

Format atarken şifreyi kaldıracaktın. Geçmiş olsun...

yunusandgs

Üye
Dstm Geçmiş olsn dedin Tribe sktn beni :S Trstm valla ..Ben çözdüm bu hafızakartı şifre olayını
Çözüm
Hafıza kartı şifresi sordğu zmn iptal yapıp menüden uygulamalar daha sonra dosya yöneticisi daha sonra hafıza kartı ve telefon hafızasının olduğu bölüme gelip hafıza kartı seçeneklerinden hafıza kartını biçimlendireblirsiniz hafıza kartı kilidi açılıo. ama pc den biçimlendirmeye çalşmayın kilitli hafıza kartını pc açmaz ..!

mayday

mayday

Üye
    Konu Sahibi
Telefona birşey yükleyebiliyor musun? Yani 30 mB'ın üstüne çıkabiliyor musun?
malesef denedimd atmıyor ek alana ihtiyaç var diyor

Arkadaşlar başka yardım edebilecek kimse yok muuu????

dely1shey

Üye
yunusandgs arkadasım senın yasadıgın sorunun aynısını yasıyorum sen cozmussun neguzel ama ben dedıgın gıbı bıcımlendırme yapıyorum yapmıyor telefon bıcımlendırmeyıde nerde aradıysam bulamadım pcde kartı gormuyor ve bunlar formettan sonra oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç hafıza kartına bi biçim at

muratbolat20

Üye
s.a arkadaslar bende 5800 xm yeni aldım hafıza kartına bişler oldu pcye taktığımda bicimlendir dio biçimliorum düzelio tlfna takıorum çalışıo bi süre sonra hafıza kartı bozuk dio yardım edebilcek olan warsa yardım etsinnn...:S

ASDWERT2121

Üye
o yine iyi ben bi çıkardım yandıııııı kart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...