5800 XM GPS Sorunu!! ÇÖZEMEDİM çözen varsa YARDIM lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bittigitti46

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM GPS Sorunu!! ÇÖZEMEDİM çözen varsa YARDIM lütfen...
:megafon:Arkadaşlar telefonu alır almaz versiyon güncelledim v31.0.101 yaptım. Herşey güzel çalışıyordu. Sonra haliyle telefonun bilgisayar gibi kullananlardan olduğumdan tema, program, ilaç dahil herşeyi yaptım GPS çalışmamaya başladı. Araştırdım ve bazı temalardan kaynaklanıyor yazıları buldum. Tele format attım GPS yine çalışmaya başaladı. tema haricinde diğer işlemlerimi tekrar yaptım GPS çalışmamaya başladı. Format attım acaba ilaç veya bazı programlardan mı dedim onları yüklemedim (oyun ve ovi prg yükledim) ama GPS tekrar çalışmamaya başladı. Bununla ilgili duyumu bilgisi düşüncesi ve sorunu olan varsa lütfen paylaşalım. Teşekkürler..

drmmr14

Üye
ilk defa duyduğum bi sorun inşallah çözümünü bilen biri vardırda biz de öğreniriz

bittigitti46

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yine format attım çatır çatır çalışıyor :) deli olcam :P

harun12345

harun12345

Üye
Sorun bendede oluşmuştu.Benim tel için bir çözüm buldum açıyorum GarminMobile'ı telefonu açık havaya koyup bekletiyorum uzun bir süre.Geldiğimde düzelmiş oluyor garip.:bilmm

Progressivity

Progressivity

Üye
oda güzel bir çözümmüş :D

HaCKeRBoY64

Üye
lisans yüzünden.. bir süre sonra XM lisansının süresi doluyor.. çözüm galiba product code değiştirip Navi edition yapmak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
lisans yüzünden.. bir süre sonra XM lisansının süresi doluyor.. çözüm galiba product code değiştirip Navi edition yapmak
benim dilimde tüy bitti söyleye söyleye hatta açtığım Fun Club dada konuyu anlattım ama dinleyen yok...

aryscat

aryscat

Üye
Ayarlardan konumlama yöntemleri tümleşik gps ve yardımlı gps açık olacak. Ovi 3.01 yükle sitede sorunsuzu var . 3 katlı evin ikinci katında oturuyorum. (Gprs e bağlanmadan) evin içinde dahi uydu çizgisi gelip gidiyor. Açık havada denedim 15 saniyede yakalıyor. 5800

Sehzade

Üye
nadir usta anlatdı forumda arastırırsan gorursun suan bn hicbir sorun yasamadan baglanıyorum product kod degistirmeden :)

kartal158

kartal158

Üye
telefonu güncelle v 51 yap

metehan_1

Üye
arkadaş yaptı konuyu açtı şöyle yaptı böyle yaptı diyen çok ama bi link veren yok bravo . S link verinde bizde girelim halledelim demi :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt