5800 xm gps ayarları yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm gps ayarları yardım lütfen..
Arkadaslar hareket sensörünün teklemesi sonucu format attım telefona gps ayarlarını yazarmısnız..
su tümleşik gps-şebeke yardımı falan hangiğsini seçiyoduk?|-)

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

haltie

haltie

Üye

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi

Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama yöntemleri'nden Şebeke tabanlıyı kaldırın. (Sadece Yardımlı ve Tümleşik GPS işaretli olsun.)
Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası'na bağlantı nok. atamayın.
çook tesekkür ederim

haltie

haltie

Üye
rica ederim iyi forumlar:oke:

hrz61

Üye
hocam teşekkürler ama bişey soracaktım benim Menü -> Uygulamalar -> Yer -> Konumlama -> Konumlama sunucusu -> Erişim noktası konumunda bağlantı var ve değiştiremiyorum... önceden atanmış yani... onu nasıl ayarlayabilirim

haltie

haltie

Üye
erişim noktalarını sileceksin

NightDark

Üye
ya arkadaşlar ben 0.facebook kullanamıorm vodafone kullanıcısıyım
adrese gittiğimde 3 çeşit bağlanma yöntemi çıkıyor wLan apı ara , internet ve wap sevisleri ben internet yapıyorum bağlantı kurulamıyor we ardından werb: işlem gerçekleştirilemiyor diyo ne yapmalıyım _?

SavinMe

SavinMe

Üye
ya arkadaşlar ben 0.facebook kullanamıorm vodafone kullanıcısıyım
adrese gittiğimde 3 çeşit bağlanma yöntemi çıkıyor wLan apı ara , internet ve wap sevisleri ben internet yapıyorum bağlantı kurulamıyor we ardından werb: işlem gerçekleştirilemiyor diyo ne yapmalıyım _?

eger 0.facebook ücretsiz ise wap ile girer kardes :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt