5800 XM Garmin XT tel yeniden başlatmaa hatası yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdullahercan29

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Garmin XT tel yeniden başlatmaa hatası yardım
GArmin XT programını 5800'a kurmayın.

Denilen herşeyi yaptım yalnız root'un altındaki klasörleri hafıza kartına atarken direk atın diyordu bende öyle yaptım Private, system ve birkaç dosyaya daha bunlar zaten var değiştirmek istermisiniz dedi, ne olacaksa olsun dedim attım. Sis dosyasını kurarken uyumlu değil değil dedi devam dedim. Program sorunsuz kuruldu, açtım uyduyu buldu herşey çok iyiydi taki telefonu kapatana kadar, şimdi kart takılıyken tel açılmıyor, kartı çıkarınca açılıyor, tel'ede kartada format atacağım artık

kutluk01

Üye
nokia x6 dada aynı sorun vardı telefon açılmıyordu bende hafıza kartıda yok defalarca format attım sonunda garminden olduğunu anladım kaldırdım şimdi herşey yolunda

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin. bu kadar basit daha sonra telefonun açılması düzelicektir :oke:

kutluk01

Üye
deneyecem teşekkürler

kutluk01

Üye
işe yaradı telefon açılıyor artık ama yine de açıldıktan sonra donuyor tekrar açıp kapatmam gerekiyor

iskader

iskader

Üye
xpore ve fe explore dosyları güvenlik nedeniyle silmiyor akşam card okuyucuyle bideneyim bakalım yoksa kaldırıcam programı

arkadaşlar ben sildim açma kapamada sorun olmuyor artık sagol üstad

husnukar06

Üye
Eyvallah kardeş, ellerine sağlık. Artık telefon normal açılıp, kapanıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt