5800 XM Ev ekranı ACİL YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polatysn

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Ev ekranı ACİL YARDIM!
Mrb arkadaşlar, 5800 xm ev ekranında "uygulamalar" kısa yolunu yalnışlıkla sürükleyip müzikçalara bıraktım. ve tekrar ev ekranına getiremiyorum. uygulamarı sık kullandığım için müzikçalardan girmek zor oluyo. uygulama butonunu ev ekranına nasıl geri getirebilirim... yardımınız için şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 11:38:07 ---------- Yazıldı @ 11:36:56 ----------

program kullanmadan yapabilirmiyim acaba ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sanırım menu demek istedin.menuye gir,seçeneklere tıkla,düzenle de müzik klasörüne gir uygulamlar klasörüne gelip klasöre taşı de menuye taşı.

polatysn

Üye
    Konu Sahibi
bnde denemiştim aynısını ama kök klasör nedir bilmiyordum kök klasör seçtim direk taşıdı yardım için teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sanırım menu demek istedin.menuye gir,seçeneklere tıkla,düzenle de müzik klasörüne gir uygulamlar klasörüne gelip klasöre taşı de menuye taşı.

Hızına hayran kaldım 2 dakikada çözümüşsün olayı...

polatysn

Üye
    Konu Sahibi
BİLMEK EN BÜYÜK AYRICALIKTIR İŞTE, BİLİNCE ON SANİYE ALIYOR, BİLMZESSEN UĞRAŞ SAATLERCE
peki birşey daha soracam, ev ekranında kısa yollar var, ama 4 tane sadece, ben orda daha çok kısa yol nasıl koyarım, veya facebook akışını orda nasıl sağlarım...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
BİLMEK EN BÜYÜK AYRICALIKTIR İŞTE, BİLİNCE ON SANİYE ALIYOR, BİLMZESSEN UĞRAŞ SAATLERCE
peki birşey daha soracam, ev ekranında kısa yollar var, ama 4 tane sadece, ben orda daha çok kısa yol nasıl koyarım, veya facebook akışını orda nasıl sağlarım...
normalde 4 den fazla konulamaz.ama programlarla konabiliyor.facebook akışı saglanamaz diye biliyorum...

'Patron

'Patron

Üye
konu yeri yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt