Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 xm ekran sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
5800 xm ekran sorunu
Arkadaslar lütfen bunun bir çözümü olduğunu söyleyin çünkü kafayı yedim ya benim telefonun ekranı tuşu açıp kapatınca çizgi çizgi oluyor beklemek zorunda kalıyorum düzelmesi için versiyon eski V51.006 ondan olabilirmi lütfen yardım edin 5800 xm haclı degıl
SilentOne
Üye
lcd nin saftı kaymış garanti yolu gorundu
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
O ne demek kardes lcg mı neyse
yuXeXescaner
Üye
soğuktanda olabiliyor, şaçma sapan yazılımlar yüklemeyin kaldırın hemen..
en sonra garanti yolu görünüyor..
turkemrah
Üye
aynı sorun bir arkadaşta da olmuştu... arkadaşların da dediği gibi, ekranı garantiden değiştirtti...
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
Yazılımı yeni yükledim yine aynı aslında bende soğuktan olduğunu düşünüyorum evde olmuyor ev sıcak olduğu için galiba
aynen öyle hocam... bazılarında bu sorun görülüyormuş, soğuktan ekranda bozulma olayı. ısıtacağım diye uğraşma, ver servise değiştirsinler bence...
Dtn
Üye
Bir yerde ekranın içine küçük mıknatıs yerleştirin düzeliyor gibi bir yazı görmüştüm,araştır istersen ama garantisi varsa uğraşıp zingil etmeye gerek yok,servise ver değiştirsinler direkt.
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
Garantisi yok be kardeş sıcakta düzeliyor bi problem kalmıyor 7 de eve geldim birşey yok ama iş yeri soğuk olduğu için oluyor galiba
jeshogh
Üye
koruyucu kılıf al o zaman...
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
Öyle yapacağım kardeş bide öyle deneyelim bakalım
jeshogh
Üye
çünkü 1-2 yerde telefonların soguktan etkilendiğini duymuştum...alırsın bir deri kılıf telefonunun içini sıcacık tutar
Terzi38
Üye
Konu Sahibi
Daha yenı arastırdım kardes hep soğuktan oluyormuş bu google de bütün ekran ile ilgili yorumları okudum hep aynı soğuktan oluyormuş galiba bu yazlık bi telefon kışa gelmiyor