5800 xm bluetooth çok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm bluetooth çok yavaş
slm arkadaşlar bende sizler gibi bu tlfnu beğenerek aldımm. sorunum ise ilk aldığımda bluetooth yavaştı biraz.. dün bir şeyler yükledim kaldırdım kaldırdıktan sonra bluetooth tan bir sis dosyası veya 100 kb lık arka plan göndermek nerden bakarsan 20 dk yı bulmaya başladı acaba sorunmu var... tlfdan tlfa na bluetooth da sorun yok.. bluetoothtan pc ye de sorun yok... ama sadece pc den tlf a veri gönderirken yukarda yazmış olduğum 100 kb lık veriyi 20 dkda yükleme yapabildi... ilk gün aldığımda bu kadar yavaş değildi pc den tlf a yükleme yapılması.... bugun çok çok yavaşladı sorun neresinde acaba...

ozell91

Üye
evet bulutut yavaş ama o kadarda değil ya 10 kb ı bi kaç sn içersinde atıyor benimki...tel tele hız normal olduğu i,çin bence bilgisayarın bulututunda bi arıza vardır...( bulutut : bluetooth) :D:D

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
evet bulutut yavaş ama o kadarda değil ya 10 kb ı bi kaç sn içersinde atıyor benimki...tel tele hız normal olduğu i,çin bence bilgisayarın bulututunda bi arıza vardır...( bulutut : bluetooth) :D:D
arkadaşım tşkler ama pc nin bluetooth da bir değişiklik yapmadım ki veya pc den herhangi bir sorunda gözükmüyor... en iyisi başka bir pc de deneyip görmekk... usb kablosuyla başta tanıtmak zor olsada uygulamaları kabloyla yapmak daha güzel ve hızlı olduu :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt