5800 XM Alternatifleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakikattt

Üye
:bann: 5800'ın neresi sorunlu? şubattan beri kullanıyorum canavar gibi her işimi görüyor, Kullanmasını bilmiyorsanız almayın, yada millete yanlış bilgi vermeyin yahu! 5800 ile x6 arasında sadece tasarım farkı var!
katılıyorum

cr55

Üye
arkadaşlara nokianın symbian telefonlarına verilen her paraya yazık hele 5800 gibi dandik ötesi bir tel daha görmedim n95 8gb bile dailmotiondan videoları dlash 3.0 ile izleyebiliyor ve youtubeden izlerken bu dandik 5800 hic video izleyemiyor.symbia bitmiştir 2.el bi ipohone almak daha mantıklı hatta android çok güsel gelişiyor

fedata

fedata

Üye
arkadaşlara nokianın symbian telefonlarına verilen her paraya yazık hele 5800 gibi dandik ötesi bir tel daha görmedim n95 8gb bile dailmotiondan videoları dlash 3.0 ile izleyebiliyor ve youtubeden izlerken bu dandik 5800 hic video izleyemiyor.symbia bitmiştir 2.el bi ipohone almak daha mantıklı hatta android çok güsel gelişiyor
yok yok symbian ve nokianın amiral gemisi yolda( NOKİA N8)symbianın devrimi bu telefon olacaktır.anca bu telefonla ipleri tekrardan göğüsleyecek nokia.hata yapmamak için çok korkuyolar.son umutları bu telefon ve yazılıma bağlı.:oke:

BlackR0se

Üye
arkadaşlar ben alalı 1,5 yıl oldu ilk çıktıgında almıştım hiç bir sorun yok 5800da arkadaşların dedigi gibi bilmeden kullanmadan karar vermeyin...

serkanergezer

Üye
evet kötü deyip geçmeyelim lütfen sorunsuz şekilde kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım su ana kadar inşallah yaşamam yaşamayız da ama yok illa değiştiraceğim diyorsan arakdaşların da dediği gibi x6 alablirsn çok bir fark yok aralarında sadece kamerası ve dokunmatigi daha iyi diye biliyorum..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt