hiç zor bişey değil sadece biraz araştırma üstteki kilitli konularda bile varbnde 7-8 aydır kullanıyorum bir türlü v31 den V40 V50 ye güncelleyemedim telefona dicek yok ama güncelleme sorunu cok

+400Tl daha verecektin o zaman başka bunlarıyapan telefon alcaktın 5800ın suçu ne???gidip 5800 aldığıma pişman oldum hayatımda bu kadar dandik bir telefon görmedim yahu hiç bir program çalışmaz facebooktan 2 tane video izletmez of offf
+400Tl daha verecektin o zaman başka bunlarıyapan telefon alcaktın 5800ın suçu ne???
SERTİFİKASIZ hiçbir program çalışmaz..Bu da sadece SENİN sorunun. Sertifikalı kullan onlarca program var ovi'de..
Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım 5800 XM Black modelinden forumda takip ettiyseniz hiç memnun kalmadım. Bugün aldığım yerle görüşüp ya para iadesi ya değişim talep edeceğim.
Bu cihaz yerine ne önerirsiniz? Ya da Birebir değişim mi yapmalıyım?
bnde 7-8 aydır kullanıyorum bir türlü v31 den V40 V50 ye güncelleyemedim telefona dicek yok ama güncelleme sorunu cok
5800 sat çok sorunlu telefon ama bnce idare eder sat onun üstüne birazdaha para koy Nokia x6 aL
Helal beyefenditelefonun kıymetini bil beğenmediğin alet nokianın en çok satan modeli olup kullanmasını bıldıkten sonra gayetde eğlencelidir... o paraya i phone beklemıyosun herhalde...
--------------- Ekleme ---------------
nokia shoplarda ücretsiz güncelleme yapıyorlar ama adamlar evinize gelmıyo kardeşim bi zahmet götürüver o kadarcıkta uğraşıverin sizde![]()
bizim millet herseyı ayağına beklıyor ya
--------------- Ekleme ---------------
x6 nın tek artısı nedir 5800 dan hanım efendi bılıyormusunuz?
inceliği ve tasarımı geri kalan bütün özellikleri aynı 5800 la bunu bılıyormuydunuz?

Agzına sağlık :P
Benim kızdığım memnun olmayanadam gelmiş hepiniz niye savunuyosunuz demesi , kendi memnun olmayabilir imzamda var memnuniyet anketi buyursun baksın hala savunuyor konuşma tarzıda buna eklenince.. Herneyse uzatılacak konu değil.. Evet arkdaşın aradığı cevabı bulalım..Hangi 5800 konusu açılırsa açılsın aynı muhabbetler...5800 kullanıcıları savunuyor , kullanmamıslar veya satıp kurtulmuşlar yerden yere vuruyor ki haklılar...
Arkadaş değiştirip hangi telefonu alayım diyor ki memnun olmamış belli..Siz onu zorla mı memnun edeceksiniz ?Arkadaş değiştireceğim diyor siz öneri yapacağınıza burada tartışma çıkarıyorsunuz.Kendınıze gelin artık bence..!![]()
Arkadaşım sıfır telefonu aldım arızalı çıktı ve ister istemez soğudum telefonu aldım ilk taksidini ödedim 3-4 gün kullandım gidiş o gidiş hala yok ortalıkta....
Değiştirip de yenisi de aynı sorunları yaparsa diye tırsmamak elde değil ki... Fiyat / Performans'ta rakipsiz bir telefon bu paraya bu kadar özelliği olan bir telefon daha getiremez kimse mükemmel herşey ama benim sorun farklı ben de kutudan üretim hatalı çıktı.
Kötü telefon olsa kafasız mıyım da alayım? Kafasızım aslında N95 8GB'tı yaptırıp kullanacaktım ne gidip de sattım.
tlgcn38 Arkadaşım sen boşver onun bunun dediğini konuyu ben açtım ve değişim gerçekleştirirse aldığım yer ve teknik servis başka bir cihaz ne önerirsiniz diye sordum ben. Bana bir yardımcı olup fikir verseniz.
D:bak hemen sorduğun sorunun üzerinde reklam var, ordaki seni memnun eder.