5800 XM acilen bakarmısınız lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artdzy

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM acilen bakarmısınız lütfen!
Arkadaşlar 5800 xn kullanıcısıyım kamera açıkken eskiden tam ekran çıkıyordu yani seçenekler butonunun oldugu yerlerde dahi görüntü görüyordum şimdi ise orası siyah kamera görüntüsü ufalmış biçimde çekebiliyorum sebebi nedendir acaba olmadı bi şekilde gösteririm size:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

byfiore

Üye
çözünürlüğü yükselttinmi ondan olabilir

artdzy

Üye
    Konu Sahibi
yüksekte olmasına rağmen videoda tam ekran fotoğrafta daha küçük ama çekip baktıgında boyut normal bi çekerken küçük

ramakm86

ramakm86

Üye
Sorun yok sen tv kalitesi yapmıssın illa tam ekran cekmek istersen bi alt seviyeye indirmen lazım ozaman ise kalite biraz düsecektir...

OğuzcanAbi

Üye
kalitesiz deiyiolmaz kii

artdzy

Üye
    Konu Sahibi
ama zaten tv modu videoda var fotoğrafta yok videoda zaten tam ekran fotoğrafta tam ekrandı hatırlıyorum şimdi ise sağ tarafataki simgelerin orası siyah ekran kesik çıkıyor yokmu çözümü formatladım olmadı yeni sürümü bekliycem sanırım bi anda çekerken oldu tam ekrandı

ramakm86

ramakm86

Üye
denenmistir v50 nin kamera modu tam ekran olmuyor...

ve78el

ve78el

Üye
arkadaşlar oluyor v 50 de sadece videoda kamera ayarlarından tv kalitesi yerine bir düşüğü olan geniş ekranı seçin geniş oluyor ekran

ramakm86

ramakm86

Üye
arkadaşlar oluyor v 50 de sadece videoda kamera ayarlarından tv kalitesi yerine bir düşüğü olan geniş ekranı seçin geniş oluyor ekran

Sorun o degil konuyu acan arkadas sadece kamera icin diyor bi cözümü olması lazım dimi?(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt