Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 √ - X6 √ - Windows Phone [01.01.2013]
Sponsorlu Bağlantılar
kemalulu3737
Üye
biliyorum orjinalindede böyle fakat renkler pastel boya gibi yada fosforlu gibi olacağına daha koyu ve aynı zamanda parlak bir görümünde olsa çok daha hoş olurdu. yapalabilirliği nedir acaba?
biliyorum orjinalindede böyle fakat renkler pastel boya gibi yada fosforlu gibi olacağına daha koyu ve aynı zamanda parlak bir görümünde olsa çok daha hoş olurdu. yapalabilirliği nedir acaba?
ellerine sağlık güzel olmuş ama şu belle topbarı kullanmasan harika olurdu onu nasıl çözebilirım ? Şebeke ve batarya ikonlarini nasıl görünür yapabilirim ?
ellerine sağlık güzel olmuş ama şu belle topbarı kullanmasan harika olurdu onu nasıl çözebilirım ? şebeke ve batarya ikonlarini nasıl görünür yapabilirim ?
temayla alakali başka bir tema kullan geri gelirler
aalpeer01
Üye
hangi ara yaptın bunu telefon yok demiştin hergün mesajları okuyorm acaba birşey yazdı mi diye fp4 te ki ümidimi kesmştim açıkçası eline sağlık teşekkürler ılk fırsatta denicem
ca_sus
Üye
hakan kardeşim bunu güncelleme yi düşünüyormusun sanki biraz düzeltilmeye ihtiyacı var gibi fp4 belle süper onun gibi final düşünüyor musun
hangi ara yaptın bunu telefon yok demiştin hergün mesajları okuyorm acaba birşey yazdı mi diye fp4 te ki ümidimi kesmştim açıkçası eline sağlık teşekkürler ılk fırsatta denicem