5800 √ - X6 √ - Windows Phone [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

marazft

Üye
uygulamayı kurdum begendigim saat dosyasının içindekileri c'deki desk clock klasörünün içine attım ama bi değişiklik olmadı :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aligzl94

Aligzl94

Üye
Bulamadım. Symbian sayfası 5800 ve c5-03 üzerine kurulmuş. "c5-06 cfw" ile ilgili hiçbişey yok. Cevabınız için teşekkürler..

marazft

Üye
öyle de neden olmadı onu anlamadım herşeyi yapıyorum uygulama kapalı iken atıyorum c deki clockun içine ama birşey değişmiyor yine

K46

Üye
öyle de neden olmadı onu anlamadım herşeyi yapıyorum uygulama kapalı iken atıyorum c deki clockun içine ama birşey değişmiyor yine
c'deki clock dizini içerisine değil de, direkt c kök dizinine atıp denermisin?

marazft

Üye
peki attktan sonra bir şey yapmak gerekiyormu

boracopur

Üye
Kardeşim Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş:oke: . Ama bi sorum olacak . Bu çıkarılan uygulamaları yazmışsın onları yükleyebilirmiyiz ?

- - - Eklendi - - -

Bide bu cfw için güzel temalar varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş:oke: . Ama bi sorum olacak . Bu çıkarılan uygulamaları yazmışsın onları yükleyebilirmiyiz ?

- - - Eklendi - - -

Bide bu cfw için güzel temalar varmı ?
temiz porttan çekip aktarman lazım oda uzun iş... v5 deki tüm temalar uyar yazılıma

boracopur

Üye

Birşey Daha soracağım . Ben bu cfwyi yükledikten sonra uygulama güncellemesi yapamıyorm. Uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diyor Açık uygulamalara bakıyorum hiç birşey açık değil ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Birşey Daha soracağım . Ben bu cfwyi yükledikten sonra uygulama güncellemesi yapamıyorm. Uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diyor Açık uygulamalara bakıyorum hiç birşey açık değil ..

herşeyi baştan kuracaksın... telefon hafızası tamamen silindiği için kimi uygulamaların parçaları c hafızasında o yüzden olmuyor

boracopur

Üye
Herşeyi Baştan Kuracaksın Derken ? Cfw yimi baştan Kurcam ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt