recepkoyuncu
Üye
teşekkürlerkardeş tebrikler tek kelimeyle harika
skini herhangi bir dosya yöneticisiyle gerekli yere atıcaksınLİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBUNU KURDUM AMA
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSKİN NASIL KURACAĞIMI BİLEMEDİM
VE EKTEKİ TOOLBARIDA KURDUM AMA
NOT: EKTEN TOPBARI İNDİRİP YAZILIMDAN SONRA KURUNUZ DERKEN NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ ANLAYAMADIM YAZILIMLARDAN DERKEN NE DEMEK İSTEDİN.
NE YAPTIYSAM PİL VE ŞEBEKE GÖSTERGESİ ÇIKMADI EKRAN ÜST KÖŞELERİNDE BULUNAN PİL VE ŞEBEKE SİMGELERİ GÖZÜKMÜYOR VE NE KADAR GÜÇ SEVİYESİDE GÖZÜKMÜYOR BUNLAR NASIL GÖRÜNÜR DURUMA GETİRİRİM YARDIM EDERMİSİNİZ.
BİR ÖNCEKİ SORUMDA EKLEDİKLERİMİ YÜKLE DÜZELİR DEDİNİZ YÜKLEDİM YADA YÜKLEYEMEDİM AMA OLMADI LÜTFEN YARDIM EDİNİZ.
BU ARADA ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL CFW OLMUŞ TEŞEKKÜRLER.
ana başlıkta ekte varbende topbar yok ne yapmam lazım ...
skini herhangi bir dosya yöneticisiyle gerekli yere atıcaksın
teşekkürler güle güle kullan
- - - eklendi - - -
ana başlıkta ekte var
ben denemedim onu hiç... dosya yöneticisiyle c sürücüsünün içine bak data klasörüne muhtemelen ordadırskinlerin atillacagi adres nedir sizin tabirinizle gerekli yer neresidir lütfen biraz acik olurmusunuz
mif ini düzenlemen lazımabi peki topbarın rengini nasıl mavi yaparım...
bellenin üzerine kurulmuştur... ev ekranı sadece kişiselleştirilebilir. widget ekle filan... güle güle kullanteşekkürler yazılım harika olmuşyalnız yazılımı anna nın üstüne mi kurdunuz ew ekranı felan ekleyebilir miyim?
merhaba,batarya ve çekim göstergesi problemini nasıl yaptığını açıklarmısın linkte verirsen....Çok harika bir çalışma olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık, batarya ve çekim göstergesinin görünmemesi sorununu, yine bu sitede bulduğum "Windows Phone 8 Theme Edited By Süleyman" adlı temayı kullanarak çözdüm. Ama topbar kesinlikle problemli. Ayrıca ev ekranında sadece 2 adet kısayol widgeti konulması çok büyük eksiklik, bu sayı enaz 4 olmalıydı. Bu sıkıntıların dışında, bugüne kadar kullandığım en iyi cfw olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...
rica ederimcevap jet gibı geldiçok teşekkür ederim emeğinize sağlık
teşekkürler güle güle kullan...Çok harika bir çalışma olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık, batarya ve çekim göstergesinin görünmemesi sorununu, yine bu sitede bulduğum "Windows Phone 8 Theme Edited By Süleyman" adlı temayı kullanarak çözdüm. Ama topbar kesinlikle problemli. Ayrıca ev ekranında sadece 2 adet kısayol widgeti konulması çok büyük eksiklik, bu sayı enaz 4 olmalıydı. Bu sıkıntıların dışında, bugüne kadar kullandığım en iyi cfw olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...
başka tema yada temalar bölümünde süleyman arkadaşımızın yaptığı temayı kullan...merhaba,batarya ve çekim göstergesi problemini nasıl yaptığını açıklarmısın linkte verirsen....
rica ederim...belle topbarı kurdum ve
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkurdum.
kurduğum sürücüdeki data klesörün içerisine
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSKİN icindeki rar dosyasının içindeki birini seçtim ve rardan çıkartıp içindeki dosyalayarı kopyalayıp data klasör içine yapıştırdım.
bunları yapınca pil ve şebeke gösterge ve seviye gözükmeme problemi ortadan kalktı teşekkürler.
AMA BEN KISAYOL SAYISINI NASIL ARTIRABİLİRİM KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
- - - Eklendi - - -
LÜTFEN BU YAZILIMA UYGUN TEMA PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ LİKNKLERİNİDE VERİN LÜTFEN
a.selam.. rica ederimS.A. -hagangüven- Yükledim ve memnunum teşekkürler. Ama birşey soracağım. Şimdi yüklemelerimi (oyun,program) bunları yine s60 v5 sis, sisx,jar olarak mı yükleyeceğim, yoksa windows phone ye uygun oyun ve programlarımı yükleyeceğim. Şimdiden teşekkürler cevabın için.
burası mod isteme yeri değil...hakan resimler görünmüyor birde şarja takınca yeşil ışık modu yansın modu bendeki sıkıntılı tuşkilidini iptal edince yanıyor sendede o sorun vardı halledebildinmi? bana sendeki modu verirmisin
modlarımda kısayol 6 tane ekleme var onu rofs2 e atıp flaşhla tamamdır dedinizde link verseydiniz keşke bulamadım lütefn bunu nasıl yaparım bana yardımcı olabilirmisiniz. masaüstündeki kısayol sayısını artırmanın yolu
- - - Eklendi - - -
MODLAR LİNKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?