haqanguven
Üye
Günaydın kardeş. qt bileşenlerini kurduktan sonra viber çalışıyor...Hakan Bey iyi akşamlar sormak istediğim bu cfw de viber çalışıyor mu?Bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler
Günaydın kardeş. qt bileşenlerini kurduktan sonra viber çalışıyor...Hakan Bey iyi akşamlar sormak istediğim bu cfw de viber çalışıyor mu?Bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler
?
S.a güzel bir paylasim fakat benim pc 64 bit win7 program kurarken guvenlik duvarı uyarı verdi bu jaf yazılımında programı da açarken hata alıyorm.
Error: Can't Load ft8u245.dll
dll dosyalarını system32 e kopyalamıstım ama neden bi bakarmisiniz ve ilk kez bu islemi yapacağım ve yaptıktan sonra cihazım imdi numarasını kaybedecekmi ilgilenirseniz sevinirim?
mükemmel oldu eski halinden daha hızlı güzel ve daha özellikli abi ellerinize sağlık mükemmel oldu. hiçbir sıkıntısı yok kurulumda benm bik kaç ufak dikkatsizliğim hayirdlı forumlar iyi paylaşımlar tekrar tekrarr Ellerinize Sağlık abi 
5800 da denemedim ama c7 ve 701 de sorunsuzca çalışıyor. 5800 dada çalışması gerek. viber konusuna yazıp diğer 5800 kullanıcılardan çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsinhiç deneme imkanınız oldu mu?kesin çalışıyor mu ?
yorumun için sende saolasın. rica ederim güle güle kullanS.a güzel bir paylasim fakat benim pc 64 bit win7 program kurarken guvenlik duvarı uyarı verdi bu jaf yazılımında programı da açarken hata alıyorm.
Error: Can't Load ft8u245.dll
dll dosyalarını system32 e kopyalamıstım ama neden bi bakarmisiniz ve ilk kez bu islemi yapacağım ve yaptıktan sonra cihazım imdi numarasını kaybedecekmi ilgilenirseniz sevinirim?
şimdi de USB Error diyor dll leri windows klasorune kopyaladm se system'eSaniyeler önce kurdummükemmel oldu eski halinden daha hızlı güzel ve daha özellikli abi ellerinize sağlık mükemmel oldu. hiçbir sıkıntısı yok kurulumda benm bik kaç ufak dikkatsizliğim hayirdlı forumlar iyi paylaşımlar tekrar tekrarr Ellerinize Sağlık abi
![]()

Belle Shell uygulamasını kurarsan olur...Ana ekranda sadece tek sayfaya widget rkleniyor ama ben 2 veya 3 ekran istiyorum. Bir programla yapılabilir mi ? Teşekkürler
O çok ram yiyor ama yaBelle Shell uygulamasını kurarsan olur...

başka türlüde olmaz....O çok ram yiyor ama ya![]()
Rica ederimTeşekkürler yine de![]()

Teşekkürler. Olur, Zaten v60 dır...arkaşım emeğine sağlık çok güzel duruyo ama v60 a olur mu bu cfw?
Gerek yoktur phoenix e. evet dosyaları oluştur yazılım dosyalarını rm klasörüne at ve jaf ile flaşhla...teşekkürler extra phoenix yüklememize gerek yok değil mi sadece dosyasını olusturup içine atmam gerekiyor?
Maalesef olmaz...x6 telefonum var usb girişinde sıkıntı var, bluetooth cihazı ile cfw yükleme şansım var mı ?
Cfw konularıma mod istekleri yazmayınız. İyi günler...Bu modu verebilir misin hakan. bulamadım. Bunu nasıl bütün temaya uygulayabilirim.
mediabar mı oluyor adı galiba
Cfw konularıma mod istekleri yazmayınız. İyi günler...