Abi senin modu sys bin e atıyorum telefon açılmıyo hard format atmam gerekiyo kafayı yiycem kaç kere yaptım olmadı
Tamam abi ya çözdüm arşivi xplore ile açtıgım için olmuyomuş
resim olarak mi atymyapılan tüm işlemleri kopyala yapıştır
resim olarak mi atym
Abi ekrandaki başlığı nasıl kaldırabilirim temayı editle dediler de nasıl yapıcağımı bilmiyorum hani menüdeyken yukarda menü yazıyor ya
daha önce başka bir cfw kullanıyordum, v60 sürümünü ararken kendimi burada buldum, indirmeye koyuldum hemen.. cfw den orj yazılıma dönme amacım şuydu: telefon ekran kapalıyken kendi kendine kapanıyordu... dedim acaba yazılımdan mı orjinal yazılıma döneyim, fakat navifirm kapanmış ve v60.0.003 yazılımını bulamadım hiçbir yerde.. çok merak ettim bu yazılımı, indirip deneyeceğim.. ellerine sağlık şimdiden
rica ederim, umarım beğenirsin, kullanırsın... Eğer ofw e döneceksende yardımcı olurum... Kolay gelsin şimdiden...
emeğine sağlık..teşekkür ederim, test ettim, gerçekten başarılı.. daha önce nerdeymişimemeğine sağlık..
küçük sorularım olacaktı..
twitter programı için gravity i öneriyorlar, kullandın mı acaba? yada ne önerirsin?
foursquare da desteğini kaldırmış bizim telefonlardan, bize uygun bir programı var mı acaba?
bir de müzik player güncellemesi istiyor telefon, güncelleyeyim mi onu? eski kullandığım cfw de yükleyemiyordum ses codecleri bozuluyor diye..
tekrardan teşekkürler

whatsappdan mesaj geldiginde bildirim isigi yanmiyo. ayarlardan bildirimlerde acik
TeşekkürlerBende v60 fw var bunun üzerine uyumlu olur mu?
olur. rahatlıkla kurabilir ve hiç bir sorun yaşamazsın. rica ederim. sanada kolay gelsin...