5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

beatboxqwe

Üye
Abi senin modu sys bin e atıyorum telefon açılmıyo hard format atmam gerekiyo kafayı yiycem kaç kere yaptım olmadı

beatboxqwe

Üye
Tamam abi ya çözdüm arşivi xplore ile açtıgım için olmuyomuş

bjkli1i

Üye
BENDE BÖYLE OLUYOR...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yapılan tüm işlemleri kopyala yapıştır

beatboxqwe

Üye
Abi ekrandaki başlığı nasıl kaldırabilirim temayı editle dediler de nasıl yapıcağımı bilmiyorum hani menüdeyken yukarda menü yazıyor ya

beatboxqwe

Üye
Abi çok stabil ya şu navibar işini de bi halledebilsek

- - - Eklendi - - -

Çok güzel olucak

magic_kemal

Üye
daha önce başka bir cfw kullanıyordum, v60 sürümünü ararken kendimi burada buldum, indirmeye koyuldum hemen.. cfw den orj yazılıma dönme amacım şuydu: telefon ekran kapalıyken kendi kendine kapanıyordu... dedim acaba yazılımdan mı orjinal yazılıma döneyim, fakat navifirm kapanmış ve v60.0.003 yazılımını bulamadım hiçbir yerde.. çok merak ettim bu yazılımı, indirip deneyeceğim.. ellerine sağlık şimdiden

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
daha önce başka bir cfw kullanıyordum, v60 sürümünü ararken kendimi burada buldum, indirmeye koyuldum hemen.. cfw den orj yazılıma dönme amacım şuydu: telefon ekran kapalıyken kendi kendine kapanıyordu... dedim acaba yazılımdan mı orjinal yazılıma döneyim, fakat navifirm kapanmış ve v60.0.003 yazılımını bulamadım hiçbir yerde.. çok merak ettim bu yazılımı, indirip deneyeceğim.. ellerine sağlık şimdiden

rica ederim, umarım beğenirsin, kullanırsın... Eğer ofw e döneceksende yardımcı olurum... Kolay gelsin şimdiden...

magic_kemal

Üye

rica ederim, umarım beğenirsin, kullanırsın... Eğer ofw e döneceksende yardımcı olurum... Kolay gelsin şimdiden...

teşekkür ederim, test ettim, gerçekten başarılı.. daha önce nerdeymişim :) emeğine sağlık..

küçük sorularım olacaktı..
twitter programı için gravity i öneriyorlar, kullandın mı acaba? yada ne önerirsin?
foursquare da desteğini kaldırmış bizim telefonlardan, bize uygun bir programı var mı acaba?
bir de müzik player güncellemesi istiyor telefon, güncelleyeyim mi onu? eski kullandığım cfw de yükleyemiyordum ses codecleri bozuluyor diye..
tekrardan teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim, test ettim, gerçekten başarılı.. daha önce nerdeymişim :) emeğine sağlık..

küçük sorularım olacaktı..
twitter programı için gravity i öneriyorlar, kullandın mı acaba? yada ne önerirsin?
foursquare da desteğini kaldırmış bizim telefonlardan, bize uygun bir programı var mı acaba?
bir de müzik player güncellemesi istiyor telefon, güncelleyeyim mi onu? eski kullandığım cfw de yükleyemiyordum ses codecleri bozuluyor diye..
tekrardan teşekkürler

ben S^3 de tweetianı kullanıyorum gravity denemedim. Foursquarede var onuda kullanıyorum ama 5800 da değil.. Müzik çalar güncellemesini yükleme diğerlerini yükleyebilirsin... Rica ederim güle güle kullan :)

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
whatsappdan mesaj geldiginde bildirim isigi yanmiyo. ayarlardan bildirimlerde acik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
whatsappdan mesaj geldiginde bildirim isigi yanmiyo. ayarlardan bildirimlerde acik

o uygulama ile alakalı cfw den değil. Cfw den olsa mesaj veya cevapsız arama gelse bildirimler çalışmaz ama çalışıyor...

• Beğen
Tepkiler: ugurkartal09
marjisalih

marjisalih

Üye
Teşekkürler :oke: Bende v60 fw var bunun üzerine uyumlu olur mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: marjisalih

LtB35

Üye
Hakan Bey iyi akşamlar sormak istediğim bu cfw de viber çalışıyor mu?Bilgi verirseniz sevinirim.

teşekkürler

Üst Alt