5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ghost011

Üye
yeni sertec batarya aldım. Eskisi daha çabuk bitiyor normalde.

ghost011

Üye
teşekkür ederim.
artık bir batarya alıp tekrar deniycem :)

freeserver

Üye
Can't detect flashing server! hatası veriyor bu nedir ?

freeserver

Üye
Arkadasım paylasımın icin öncelikle tesekkur ederim. program hakkında fazla bilgim olmamasına ragmen sanırım olayı çözdüm ancak senin yardımın gerekecek. RM-356 klasorunun icerisine senin verdigin 1 tane dosyayı kopyalamıstım. product code ile NSS programından firmware indırdıgımde 4-5 dosya bırden ındırdı. senın verdıgın dosyada ben bır yanlıslık yapıyor olabılırmıyım? team ile bakman mumkunmudur acaba ? tesekkurler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım paylasımın icin öncelikle tesekkur ederim. program hakkında fazla bilgim olmamasına ragmen sanırım olayı çözdüm ancak senin yardımın gerekecek. RM-356 klasorunun icerisine senin verdigin 1 tane dosyayı kopyalamıstım. product code ile NSS programından firmware indırdıgımde 4-5 dosya bırden ındırdı. senın verdıgın dosyada ben bır yanlıslık yapıyor olabılırmıyım? team ile bakman mumkunmudur acaba ? tesekkurler

teşekkürler. 4x4 düzenini kullanacaksan eksik dosyaları 3x4 klasöründen al...

• Beğen
Tepkiler: emre4649
emre4649

emre4649

Üye
kardeş Telefon init veri okuma hatası verdi ne yapmam gerek

ensarelma

Üye
beğenmezsek nasıl v60 sürümüne çeviriyoruz ?

babaeski

babaeski

Üye
biraz araştırırsan orijinal firmwire de bulubilirsen ordan kendi orijinal yazılımı gene aynı şekilde dönebilirsin

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
haqan kardeşim güncelleme çıkarmayı düşünüyormusun

- - - Eklendi - - -

haqan kardeşim güncelleme çıkarmayı düşünüyormusun

cakabey52

cakabey52

Üye
Görüntülü görüşme yaparken ekranı yatay çevirdiğimizde hersey yataya dönüyor fakat senin kameran hariç. C5-03 de böyle birşey olmuyor. Çok da önemli bir detay değil ama belki düzeltilebilir.

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan köye gelmeden önce senın cfw yi yükledım ama yüklemeden önce fontu fw düzenleyıci ıle fontu düzenledım prue fontu yaptım ama beğenmedım o fw de fp6 daki fontu versene 6 ay boyunca köyde olduğum içın pc yok o yüzden teli hack lip o fontu yapcam o kullandın fontu verırmısın zahmet olmassa

- - - Eklendi - - -

vermıyecekmisın 3 saat oldu

Üst Alt