5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

terzoo28

Üye
Kardeşim öncelikle fw ve anlatım için eline sağlık çok teşekkür ederim de benim bir sorum olucak şimdi ben bu fw yi başarılı bir şekilde Nokia 5800 Xpress Music telefonuma kurdum ben artık telefona uygulama indirirken yine Symbian s60v5 uygulamaları mı indireceğim yoksa Symbian 3 Anna-Belle mi ?

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU
Matthe

Matthe

Üye
Kardeşim öncelikle fw ve anlatım için eline sağlık çok teşekkür ederim de benim bir sorum olucak şimdi ben bu fw yi başarılı bir şekilde Nokia 5800 Xpress Music telefonuma kurdum ben artık telefona uygulama indirirken yine Symbian s60v5 uygulamaları mı indireceğim yoksa Symbian 3 Anna-Belle mi ?

S60v5 uygulamalarını indirceksin yine

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:tşk: acılıs ekranını degistırebilirmiyiz acaba hangi klasorde

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
isim olarak ne yazmalıyım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
tekrar tesekkur ederim yapıyorum simdi

TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
N97 de çalişirmi ?

fixana1

fixana1

Üye
Rahatsız ettiğim için Özür dilerim, ben OVI Maps'ı silmek istiyorum, Core Uda dosyasını editlemem gerekecek'mi? Müzik klasörüne İnternet Radyosu eklemek ve menüden gizlensın istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rahatsız ettiğim için Özür dilerim, ben OVI Maps'ı silmek istiyorum, Core Uda dosyasını editlemem gerekecek'mi? Müzik klasörüne İnternet Radyosu eklemek ve menüden gizlensın istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Lütfen cfw konularına modlama ile ilgili konular yazmayınız... Son kez cevaplıyorum haberiniz olsun... Haritaları Cleaner ile, Müzik klasörünü eklemek için musicsuite diye tarat rofs2 de içindeki süiti.xml dosyasını düzenle...

halomid

Üye
hakan fp 6 için teşekkürler. önemli bir ayrıntı değildir belki ama müzik çalar ekolayzer ayarlarında çıkışı kullandığımızda müzik çalardan çıkış yapıyor. eskiden müzik çalara geri dönüyordu. tekrar emekleriniz için teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan fp 6 için teşekkürler. önemli bir ayrıntı değildir belki ama müzik çalar ekolayzer ayarlarında çıkışı kullandığımızda müzik çalardan çıkış yapıyor. eskiden müzik çalara geri dönüyordu. tekrar emekleriniz için teşekkürler.

rica ederim... bakmam gerek bakınca söylerim...

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
usta yeni sürüm yap ve çıkart lütfen :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ghost011

Üye
hakanquven kardeşim öncelikle verdiğin emekten dolayı teşekkür ederim. herşeyi düşünerek çok kapsamlı bir fw hazırlayıp paylaşmışsın.
bende yaklaşık bir aydır kullanıyyorum. dikkatimi çeken birşey oldu bu fw'de. Telefon açıkken şarj süresi kısa nedense. Sanırım batarya tam dolmadan şarj tamamlandı olarak gösterip bataryanın tam dolmamasına neden oluyor. Bugün kontrol amaçlı şarj tamamlandı uyarısından sonra telefonu kapatığ şarj etmek için denedim, nerdeyse bi yarım saat daha şarj etti ve batarya daha uzun gitti.
Bu tarz bir sorun varmı bildiğiniz? Normalde tamamlanan şarj telefon kapalı iken şarj yaparmı? Sorunu ben çözemedim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam hallediyorum :)

- - - Eklendi - - -

hakanquven kardeşim öncelikle verdiğin emekten dolayı teşekkür ederim. herşeyi düşünerek çok kapsamlı bir fw hazırlayıp paylaşmışsın.
bende yaklaşık bir aydır kullanıyyorum. dikkatimi çeken birşey oldu bu fw'de. Telefon açıkken şarj süresi kısa nedense. Sanırım batarya tam dolmadan şarj tamamlandı olarak gösterip bataryanın tam dolmamasına neden oluyor. Bugün kontrol amaçlı şarj tamamlandı uyarısından sonra telefonu kapatığ şarj etmek için denedim, nerdeyse bi yarım saat daha şarj etti ve batarya daha uzun gitti.
Bu tarz bir sorun varmı bildiğiniz? Normalde tamamlanan şarj telefon kapalı iken şarj yaparmı? Sorunu ben çözemedim...

:) teşekkürler kardeş. Şöyle bir durum var, öyle bir sorunla karşılaşmadım ama şarj doldu uyarısından sonra biraz geçtikten sonra takarsan şarja normaldir şarj alması... yada bataryan bozulmuş demektir... sonuçta 5800 çıkalı çok oluyor kaç senelik değiştirmediysen bataryanı bozulmuştur...

Üst Alt