EmReRoĞlU
Üye
Kardeşim öncelikle fw ve anlatım için eline sağlık çok teşekkür ederim de benim bir sorum olucak şimdi ben bu fw yi başarılı bir şekilde Nokia 5800 Xpress Music telefonuma kurdum ben artık telefona uygulama indirirken yine Symbian s60v5 uygulamaları mı indireceğim yoksa Symbian 3 Anna-Belle mi ?
acılıs ekranını degistırebilirmiyiz acaba hangi klasorde
isim olarak ne yazmalıyım
rica ederim kolay gelsin...tekrar tesekkur ederim yapıyorum simdi
N97 de çalişirmi ?
Rahatsız ettiğim için Özür dilerim, ben OVI Maps'ı silmek istiyorum, Core Uda dosyasını editlemem gerekecek'mi? Müzik klasörüne İnternet Radyosu eklemek ve menüden gizlensın istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
hakan fp 6 için teşekkürler. önemli bir ayrıntı değildir belki ama müzik çalar ekolayzer ayarlarında çıkışı kullandığımızda müzik çalardan çıkış yapıyor. eskiden müzik çalara geri dönüyordu. tekrar emekleriniz için teşekkürler.
usta yeni sürüm yap ve çıkart lütfen![]()
tamam hallediyorumHakan kardeş yetim kaldık burada unuttun bizi bir yardım etsen![]()
http://www.maxicep.com/modifikasyon...-surum-internet-radyosu-anna-ikon-816421.html

hakanquven kardeşim öncelikle verdiğin emekten dolayı teşekkür ederim. herşeyi düşünerek çok kapsamlı bir fw hazırlayıp paylaşmışsın.
bende yaklaşık bir aydır kullanıyyorum. dikkatimi çeken birşey oldu bu fw'de. Telefon açıkken şarj süresi kısa nedense. Sanırım batarya tam dolmadan şarj tamamlandı olarak gösterip bataryanın tam dolmamasına neden oluyor. Bugün kontrol amaçlı şarj tamamlandı uyarısından sonra telefonu kapatığ şarj etmek için denedim, nerdeyse bi yarım saat daha şarj etti ve batarya daha uzun gitti.
Bu tarz bir sorun varmı bildiğiniz? Normalde tamamlanan şarj telefon kapalı iken şarj yaparmı? Sorunu ben çözemedim...
teşekkürler kardeş. Şöyle bir durum var, öyle bir sorunla karşılaşmadım ama şarj doldu uyarısından sonra biraz geçtikten sonra takarsan şarja normaldir şarj alması... yada bataryan bozulmuş demektir... sonuçta 5800 çıkalı çok oluyor kaç senelik değiştirmediysen bataryanı bozulmuştur...