5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

adam_55

Üye
nokia 5228 oluyormu bu

Mr.osman

Üye

Mr.osman

Üye
Ya bi videolu anlatım yapın

Matthe

Matthe

Üye
Hakan ben müsait olduğum bi zaman video çekeyim mi yükleme için? Hem arkadaşlar daha rahat anlar

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
fp7 cıkaranmı usta c6 tuşkilid resimli olanda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Daha güncelleme çıkmayacaktır...

Soner25gs

Üye
arkadaslar win 7 de deniycem olmuyo jaf yuklenirken yarida kapatiyo bide odeona atin dedigin usb driver diye bir klasor yok yarida bittigi icinmi acaba resim de eklerimde yeni uye oldum izin yok bide suan mobilden yaziyom bilgisayarda internet yok yarida kapan masinin sebe bi bu olabilirmi jaf 1,98 kurulumu yaridakaliyo duzeltiyimdedim

FGHT

Üye

Farlı dilleri de destekleyen font yükledim ama resimdeki işaretlediğim yerleri bi türlü düzeltemedim. Kendi fontundan uygun yerlerdeki simgeleri fonta ekledim ama yine de düzelmedi. Kullandığım font : Bu fontu düzenlemeye çalışıyorum ama olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim yada farklı dilleri destekleyen uygun bi font var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Farlı dilleri de destekleyen font yükledim ama resimdeki işaretlediğim yerleri bi türlü düzeltemedim. Kendi fontundan uygun yerlerdeki simgeleri fonta ekledim ama yine de düzelmedi. Kullandığım font : Bu fontu düzenlemeye çalışıyorum ama olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim yada farklı dilleri destekleyen uygun bi font var mı?

uygun fontları ana başlıkta verdim. onun dışındakileri font creator uygulaması düzenlemeniz gerekiyor...

- - - Eklendi - - -

arkadaslar win 7 de deniycem olmuyo jaf yuklenirken yarida kapatiyo bide odeona atin dedigin usb driver diye bir klasor yok yarida bittigi icinmi acaba resim de eklerimde yeni uye oldum izin yok bide suan mobilden yaziyom bilgisayarda internet yok yarida kapan masinin sebe bi bu olabilirmi jaf 1,98 kurulumu yaridakaliyo duzeltiyimdedim

jaf kurulmamış tam... siteden başka jaf indir onu kur...

FGHT

Üye
font creator programıyla eksik olan yerleri ekliyorum ama yine aynı şekilde gözüküyor. Düzgün görünmesi için farklı bi ayar mı yapmak gerekiyor?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
font creator programıyla eksik olan yerleri ekliyorum ama yine aynı şekilde gözüküyor. Düzgün görünmesi için farklı bi ayar mı yapmak gerekiyor?
ekleme değil aynı yerleri değiştirmen gerek...

3250 gökhan

3250 gökhan

Üye
öncelikle her şey mükemmel olmuş teşekkürler :oke: yalnız ben telefonu her açtığımda güvenlik kodu istiyor ve girdiğimdede yanlış diyor güvenlik koduda değişmiyor ne yapabilirim fp6 güncellemesini yapınca böyle oldu :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle her şey mükemmel olmuş teşekkürler :oke: yalnız ben telefonu her açtığımda güvenlik kodu istiyor ve girdiğimdede yanlış diyor güvenlik koduda değişmiyor ne yapabilirim fp6 güncellemesini yapınca böyle oldu :hmmm

güvenlik kodu önceden atadığındır... eğer bilmiyorsan, hafıza kartını çıkart tekrardan flaşhla 12345 olacaktır...

Soner25gs

Üye
arkadas busefer de use ini ye tikliyom ici bos dediginiz sekilde herseyi yaptim ici bos gosteriuo neden acaba

- - - Eklendi - - -

Jafta Telefon
Modeliniz Gözükmüyor ini ye tikliyom olmuyo telefon 5800 xm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadas busefer de use ini ye tikliyom ici bos dediginiz sekilde herseyi yaptim ici bos gosteriuo neden acaba

- - - Eklendi - - -

Jafta Telefon
Modeliniz Gözükmüyor ini ye tikliyom olmuyo telefon 5800 xm
virüs programını kapat jaf ı tekrardan kur. jaf sorunsuz kurulmazsa görmez...

EmReRoĞlU

Üye
Kardeş temanın linkini ataar mısın ?

Üst Alt