Uyumluluk ayarlarını yaptın mı Windows XP SP3 olarak?
nokia 5228 oluyormu bu
yapamıyorsan şuan müsaitim team viewerdan ben yapayımYa bi videolu anlatım yapın
Hakan ben müsait olduğum bi zaman video çekeyim mi yükleme için? Hem arkadaşlar daha rahat anlar
Farlı dilleri de destekleyen font yükledim ama resimdeki işaretlediğim yerleri bi türlü düzeltemedim. Kendi fontundan uygun yerlerdeki simgeleri fonta ekledim ama yine de düzelmedi. Kullandığım font :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu fontu düzenlemeye çalışıyorum ama olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim yada farklı dilleri destekleyen uygun bi font var mı?
arkadaslar win 7 de deniycem olmuyo jaf yuklenirken yarida kapatiyo bide odeona atin dedigin usb driver diye bir klasor yok yarida bittigi icinmi acaba resim de eklerimde yeni uye oldum izin yok bide suan mobilden yaziyom bilgisayarda internet yok yarida kapan masinin sebe bi bu olabilirmi jaf 1,98 kurulumu yaridakaliyo duzeltiyimdedim
ekleme değil aynı yerleri değiştirmen gerek...font creator programıyla eksik olan yerleri ekliyorum ama yine aynı şekilde gözüküyor. Düzgün görünmesi için farklı bi ayar mı yapmak gerekiyor?
öncelikle her şey mükemmel olmuş teşekkürleryalnız ben telefonu her açtığımda güvenlik kodu istiyor ve girdiğimdede yanlış diyor güvenlik koduda değişmiyor ne yapabilirim fp6 güncellemesini yapınca böyle oldu
![]()
virüs programını kapat jaf ı tekrardan kur. jaf sorunsuz kurulmazsa görmez...arkadas busefer de use ini ye tikliyom ici bos dediginiz sekilde herseyi yaptim ici bos gosteriuo neden acaba
- - - Eklendi - - -
Jafta Telefon
Modeliniz Gözükmüyor ini ye tikliyom olmuyo telefon 5800 xm
Kardeş temanın linkini ataar mısın ?