5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

caglabugra

Üye
bende symbian yüklü burdaki talimatları izleyerek yapmıştım yazılım sürüm tarihi 01.02.2013 farklı güncellemeler neler anlayamadım aynı gbi gözüküyor değişimleri öğrenebilirmiyim acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende symbian yüklü burdaki talimatları izleyerek yapmıştım yazılım sürüm tarihi 01.02.2013 farklı güncellemeler neler anlayamadım aynı gbi gözüküyor değişimleri öğrenebilirmiyim acaba
ana başlıkta değişiklikleri yazdım

caglabugra

Üye
tm teşekkürler peki bu alta eklediğiniz rar dosyaları nedir nasıl yüklücem telefona

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
ne demek kardeş kararlarına saygım var yaptıkların yeter sağolasın ama yapsanda fena olmaz yani :) Allaha emanetsin

Matthe

Matthe

Üye
Hakan üstteki ikonları nasıl değiştirebilirim?

Şu ikonları ? Bluetooth, yeni mesaj vesaire...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
resource/ apps avkon.mif i değiştir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok hacı, symbian anna cfw'si galiba, ondaki ikonları çok beğenmiştim. Ve ya orijinal ikonları ekleyebilir miyim OFW'den?

modlar bölümünde icon paketleri var onları kullanabilirsin ama çok hata alırsın hatalarıda çözmen gerekecek...

Matthe

Matthe

Üye

modlar bölümünde icon paketleri var onları kullanabilirsin ama çok hata alırsın hatalarıda çözmen gerekecek...

Hadi ya bende bundan korkuyordum :hmmm Sağlık olsun o zaman napalım kalsın böyle

snygast

Üye
tüm her şeyi eksiksiz yapıyorum hiç bir problem yaşamadan fakat tam yüklemeye başlıyacak server bulunamadı diye bir hata veriyor bunun nedeni ne olabilir.

- - - Eklendi - - -

daha önce kurmuştum hiç bir problem çıkmamıştı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tüm her şeyi eksiksiz yapıyorum hiç bir problem yaşamadan fakat tam yüklemeye başlıyacak server bulunamadı diye bir hata veriyor bunun nedeni ne olabilir.

- - - Eklendi - - -

daha önce kurmuştum hiç bir problem çıkmamıştı

jafta yapılanları kopyala yağıştır buraya daha iyi anlarım sorunu

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Usta ben nokia f. clenear ile e-posta yı çektim ofw'den sonra o dosyaları benim fw'me attım ama e-posta çalışmıyor neden acaba ? başka bir şey daha mı çekmem lazım ? Konu ile alakasız aff ola.

Üst Alt