Hakan acil yardım et sen anlarsın;
Telefonu Ovi Suite modunda pcye bağlıyorum "MTP Device aygınının yüklenmesi sırasında bir hata oluştu. Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok." diye bir hata geliyor ve oviye bağlanmıyorNasıl çözerim bunu
Usta ben nokia f. clenear ile e-posta yı çektim ofw'den sonra o dosyaları benim fw'me attım ama e-posta çalışmıyor neden acaba ? başka bir şey daha mı çekmem lazım ? Konu ile alakasız aff ola.
Bu Cfw de Kameranın güzel çekmesi için ayarlar (program) varmı ? yani kamerası iyi mi ? nokia 5800 black benimki
kardeş bu 5230 olur mu bu
ilk önce depo ve hafıza kartını biçimlendir, hard format at.. sonra yazılımı at hiçbir sorun ile karşılaşmayacaksın. bunları yapmazsan eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır ve böyle hatalar alman normal...bu yazılımı yükledikten sonra telefonum kapalı gibi görünüyo ama ekran açılmıyo tuşlar falan etkisiz oluyor fakat telefona mesaj ve çağrı gelebiliyor durumu düzeltmek için bataryayı çıkartıp takmaktan başka çare yok neden olduğunu henüz çözemedim sadece benim telefonumda değil x6ya da yükledim bu yazılımı onda da öyle yapıyor bi çözüm bulunursa sevinirim
kardeş 5230 uygun bişeler var mı
fontu düzenlemen gerekEğer mahsuru yoksa haqanguven kardeşimizden bir ricâm var. Şu Rehber kısayolunu sağ tuş olarak uygulamak istiyorum, ve Power butonunda'ki Yeniden başlat ikonunu nasıl değiştire'bilirim? Şimdiden teşekkürler.
fontu düzenlemen gerek
. Peki en son uygulamış olduğun modları nerde bulabilirim? Forumda mod arşini indirdim, fakat orda yoklar.fontu atsanda çalışmaz. hem madem bu cfw de düzenleyeceksin mod arşivimi ne yapacaksın.. modlar zaten var cfwT.C.K. CFW'sinde olan fontu çıkarıp atmayı deneyecem, font düzenlemek oldukça zor ve boş vakit istiyor çünkü, ben bir defa düzenledim ve Tövbe ettim. Peki en son uygulamış olduğun modları nerde bulabilirim? Forumda mod arşini indirdim, fakat orda yoklar.

fontu atsanda çalışmaz. hem madem bu cfw de düzenleyeceksin mod arşivimi ne yapacaksın.. modlar zaten var cfw![]()
estağfurullah rahatsız olmadımBen bulgaristan'da telefon tamir ediyorum fakat çalıştığım serviste ki bulgar arkadaşlar 5800 için abur cubur CFW ler yapıyorlar ve bende beğenmiyorum fakat kendilerine CFW nasıl yapılır gösterdiğim diyordum. T.C.K. CFW'sinde senin modları kullanmayı düşünüyordum, senin CFW'ne ve T.C.K. CFW sine Bulgarca dilini ekleyip paylaşmak ve Türk Modderlerinin daha iyi olduğunu kanıtlamak için, fakat malesef vazgeçmek zorundayım, yeterli vakit yok. Seni de rahatsız ettim kurusuma bakma.
abi win 8 jaf olmuyor yardm edin ya