5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Matthe

Matthe

Üye
Hakan acil yardım et sen anlarsın;

Telefonu Ovi Suite modunda pcye bağlıyorum "MTP Device aygınının yüklenmesi sırasında bir hata oluştu. Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok." diye bir hata geliyor ve oviye bağlanmıyor :( Nasıl çözerim bunu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan acil yardım et sen anlarsın;

Telefonu Ovi Suite modunda pcye bağlıyorum "MTP Device aygınının yüklenmesi sırasında bir hata oluştu. Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok." diye bir hata geliyor ve oviye bağlanmıyor :( Nasıl çözerim bunu

daha ônceden karşılaşmadım böyle bir sorunla ama. Depolama modunda bağlan sonra suit ile bağlan

- - - Eklendi - - -

Usta ben nokia f. clenear ile e-posta yı çektim ofw'den sonra o dosyaları benim fw'me attım ama e-posta çalışmıyor neden acaba ? başka bir şey daha mı çekmem lazım ? Konu ile alakasız aff ola.

daha dosyası var demek ki.

- - - Eklendi - - -

Bu Cfw de Kameranın güzel çekmesi için ayarlar (program) varmı ? yani kamerası iyi mi ? nokia 5800 black benimki

kamera kalitesine dokunulmadı

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
peki daha ne lazım olabilir? E-mail'i cektim.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
5800 Dolby kulaklık mod verebilirmisin hakan reis reis

xsinanxxx

Üye
kardeş bu 5230 olur mu bu

paradoks6

paradoks6

Üye
bu yazılımı yükledikten sonra telefonum kapalı gibi görünüyo ama ekran açılmıyo tuşlar falan etkisiz oluyor fakat telefona mesaj ve çağrı gelebiliyor durumu düzeltmek için bataryayı çıkartıp takmaktan başka çare yok neden olduğunu henüz çözemedim sadece benim telefonumda değil x6ya da yükledim bu yazılımı onda da öyle yapıyor bi çözüm bulunursa sevinirim

Mr.osman

Üye
Abi rm-356 daki kutucukda birşey görünmüyor yardım edin ya :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılımı yükledikten sonra telefonum kapalı gibi görünüyo ama ekran açılmıyo tuşlar falan etkisiz oluyor fakat telefona mesaj ve çağrı gelebiliyor durumu düzeltmek için bataryayı çıkartıp takmaktan başka çare yok neden olduğunu henüz çözemedim sadece benim telefonumda değil x6ya da yükledim bu yazılımı onda da öyle yapıyor bi çözüm bulunursa sevinirim
ilk önce depo ve hafıza kartını biçimlendir, hard format at.. sonra yazılımı at hiçbir sorun ile karşılaşmayacaksın. bunları yapmazsan eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır ve böyle hatalar alman normal...

xsinanxxx

Üye
kardeş 5230 uygun bişeler var mı

fixana1

fixana1

Üye
Eğer mahsuru yoksa haqanguven kardeşimizden bir ricâm var. Şu Rehber kısayolunu sağ tuş olarak uygulamak istiyorum, ve Power butonunda'ki Yeniden başlat ikonunu nasıl değiştire'bilirim? Şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eğer mahsuru yoksa haqanguven kardeşimizden bir ricâm var. Şu Rehber kısayolunu sağ tuş olarak uygulamak istiyorum, ve Power butonunda'ki Yeniden başlat ikonunu nasıl değiştire'bilirim? Şimdiden teşekkürler.
fontu düzenlemen gerek

fixana1

fixana1

Üye

fontu düzenlemen gerek

T.C.K. CFW'sinde olan fontu çıkarıp atmayı deneyecem, font düzenlemek oldukça zor ve boş vakit istiyor çünkü, ben bir defa düzenledim ve Tövbe ettim :D. Peki en son uygulamış olduğun modları nerde bulabilirim? Forumda mod arşini indirdim, fakat orda yoklar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
T.C.K. CFW'sinde olan fontu çıkarıp atmayı deneyecem, font düzenlemek oldukça zor ve boş vakit istiyor çünkü, ben bir defa düzenledim ve Tövbe ettim :D. Peki en son uygulamış olduğun modları nerde bulabilirim? Forumda mod arşini indirdim, fakat orda yoklar.
fontu atsanda çalışmaz. hem madem bu cfw de düzenleyeceksin mod arşivimi ne yapacaksın.. modlar zaten var cfw :)

fixana1

fixana1

Üye
fontu atsanda çalışmaz. hem madem bu cfw de düzenleyeceksin mod arşivimi ne yapacaksın.. modlar zaten var cfw :)

Ben bulgaristan'da telefon tamir ediyorum fakat çalıştığım serviste ki bulgar arkadaşlar 5800 için abur cubur CFW ler yapıyorlar ve bende beğenmiyorum fakat kendilerine CFW nasıl yapılır gösterdiğim diyordum. T.C.K. CFW'sinde senin modları kullanmayı düşünüyordum, senin CFW'ne ve T.C.K. CFW sine Bulgarca dilini ekleyip paylaşmak ve Türk Modderlerinin daha iyi olduğunu kanıtlamak için, fakat malesef vazgeçmek zorundayım, yeterli vakit yok. Seni de rahatsız ettim kurusuma bakma.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben bulgaristan'da telefon tamir ediyorum fakat çalıştığım serviste ki bulgar arkadaşlar 5800 için abur cubur CFW ler yapıyorlar ve bende beğenmiyorum fakat kendilerine CFW nasıl yapılır gösterdiğim diyordum. T.C.K. CFW'sinde senin modları kullanmayı düşünüyordum, senin CFW'ne ve T.C.K. CFW sine Bulgarca dilini ekleyip paylaşmak ve Türk Modderlerinin daha iyi olduğunu kanıtlamak için, fakat malesef vazgeçmek zorundayım, yeterli vakit yok. Seni de rahatsız ettim kurusuma bakma.
estağfurullah rahatsız olmadım

• Beğen
Tepkiler: fixana1
paradoks6

paradoks6

Üye
teşekkürler :)

Mr.osman

Üye
abi win 8 jaf olmuyor yardm edin ya

Üst Alt